Forestilling om unge mennesker og SoMe

Out Of The Cage er et øjebliksbillede af virkeligheden, som den udspiller sig for unge mennesker på de sociale medier.

Forestilling om unge mennesker og SoMe
Musisk Skole byder atter på en koncertoplevelse. Denne gang i en forestilling, hvor dans er tilknyttet.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 5. november er der Klassisk koncert med guitarsekstetten Cras Ensemble og danseren Maria Wärme på Musisk Skole Kalundborg.

Musisk Skole byder atter på en koncertoplevelse. Denne gang i en forestilling, hvor dans er tilknyttet. Out Of The Cage er en danseforestilling om unge, sociale medier og digital mobning. 60 stemmer, 6 guitarister og 1 danser i en fortælling om forventninger og frihed i det virkelige liv og på sociale medier.

Out Of The Cage er et øjebliksbillede af virkeligheden, som den udspiller sig for unge mennesker på de sociale medier. Ord, bevægelser og musik smelter sammen i en forestilling, der tager livtag med én af denne generations store problematikker, og hovedpersonerne er de unge selv.  Lydoptagelser, hvor de fortæller om deres egne tanker og erfaringer med sociale medier og mobning, danner en rød tråd gennem forestillingen - Fra den indledende følelse af ensomhed og fangenskab til det afsluttende gennembrud ud i friheden.

Som en del af researchen til forestillingen har medlemmerne af CRAS Ensemble interviewet mere end 60 unge fra forskellige dele af landet, og disse fortællinger er efterfølgende blevet bearbejdet til et pulserende stemme-fællesskab af den prisvindende producer, Aske Knudsen, kendt fra hip-hop-gruppen Ravi Kuma. Stemme-remixet får fysisk modsvar på scenen af danseren Clara Wärme og de seks guitarister i CRAS Ensemble, der fortolker de unges historier i 3 akter: The Cage, Internal Affairs og Voices from the other side. 

Cras Ensemble er en dansk guitar-sekstet, der fokuserer på vor tids musik og kunst.  Gennem tværkunstneriske samarbejdsformer og nytænkninger af det traditionelle koncertformat skaber gruppen projekter, som fortæller historier, der går i dialog med vores samtid, og som taler til både nye og erfarne koncertgængere.

Billetter kan købes online samt ved indgang (kun MobilePay). Børn og unge under 18 samt elever på Musisk Skole har gratis adgang. Koncertrækken støttes af Kultur- og Fritidsudvalget.

Del