Foreninger kan tjene penge ved at samle affald

Lokale foreninger i Kalundborg Kommune kan nu tjene penge ved at samle affald i kommunen, og der er gode penge at tjene til klubkassen.

Foreninger kan tjene penge ved at samle affald
Kalundborg Kommune sætter fokus på rene og affaldsfrie lokalområder.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Vi kan alle blive enige om, at affald i naturen er noget skidt. Det er miljøsvineri, grimt at se på, og det er spild af ressourcer. Kalundborg Kommune sætter derfor fokus på rene og affaldsfrie lokalområder, og inviterer i den forbindelse alle lokale foreninger til at tilmelde sig en affaldsindsamlingsrute med Ren Natur, hvor de kan tjene penge til klubkassen.

Lokale foreninger i Kalundborg Kommune kan nu tjene penge ved at samle affald i kommunen, og der er gode penge at tjene til klubkassen. I samarbejde med Hold Danmark Rent og Ren Natur sætter Kalundborg Kommune yderligere fokus på et rent og affaldsfrit nærmiljø. Ren Natur er et koncept under ledelse af Hold Danmark Rent, som binder kommuner, virksomheder og frivillige sammen i en bestræbelse på at skabe et endnu renere Danmark uden affald i naturen.

Affaldsindsamlinger på udvalgte områder

Konkret betyder det, at der i 2023 gennemføres affaldsindsamlinger på særligt udvalgte områder i Kalundborg Kommune. Alle lokale foreninger baseret på frivillige kan byde ind på opgaven, og tjene gode penge til klubkassen.

Når foreninger tilmelder sig Ren Natur, kommer der frisk luft, god motion og velfortjente sponsorpenge ind på kontoen. Der udbetales kr. 2.500-3.000, afhængig af rutens længe, for hver Ren Natur rute.

Der er  tilmeldingsfrist den 31. marts 2023, og man kan læse mere om konceptet og tilmelde sin forening på Ren Natur på www.rennatur.org

Del