Foredrag og fællesspisning med Morten fra Badehotellet

Fredag den 17. september er der foredrag i Værslev Forsamlingshus.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Liv i Forsamlingshusene inviterer til musikalsk foredrag om Badehotellet. Den danske Upstairs-Downstairs tv-serie, som havde premiere i 2013, og hvor små 2 millioner seere så med i seriens seneste sæson (sæson 8).   

Fredag den 17. september klokken 18-21 i Værslev forsamlingshus har man mulighed for at få et unikt, spændende og personligt indblik i Morten Hemmingsens arbejde med Badehotellet og karakteren Morten Enevoldsen. Undervejs vil Morten underholde med anekdoter fra optagelserne, synge sange fra seriens og periodens samtid samt fortælle om Morten Enevoldsen, som går fra at være husmandssøn til skibsreder og senere til aktiv frihedsbekæmper. 

Aarrangementet kan opdeles i tre akter. I første akt åbner Værslev forsamlingshus dørene klokken 17, så man har mulighed for at komme på plads, samt få en sludder for en sladder inden anden akt. Herefter bevæger man sig lige så langsomt over i andet akt, når aftens fællesspisningen påbegyndes klokken 18. Tonerne til Mortens foredrag – og aftens tredje akt – vil blive slået an klokken 19:30. Foredraget vil blive akkompagneret med en afslappet atmosfære, flotte billeder og spændende og personlige historier, samt krydret med Mortens smukke sangstemme og musik. 

Billetterne skal være bestilt senest den 13. september 2021. Bestillingen sker gennem Kate Bay pr. mail danielsen.kate@gmail.com eller på SMS +45 28 93 00 23. Under arrangement kan der tilkøbes kaffe, te og kage samt øl, vin og vand i baren. 

Se flere arrangementer fra Liv I Forsamlingshusene via www.kalundborglif.dk

Del