Foredrag: Mit livs vigtigste opskrift

Claus Holm giver sit livs vigtigste opskrift, nemlig fortællingen om sit liv, og som Claus Holm siger ”du skal have hjertet med, ellers hjælper maden ikke”.

Foredrag: Mit livs vigtigste opskrift
Onsdag d. 15. marts står kok Claus Holm på scenen på Café Dyrehøj med sit foredrag 'Mit livs vigtigste opskrift'. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den kendte tv-kok Claus Holm kommer på besøg hos Café Dyrehøj på Røsnæs onsdag d. 15. marts, hvor han holder foredrag, om sit livs vigtigste opskrift, nemlig fortællingen om sit liv.

De fleste kender Claus Holm som den elskelige og passionerede tv-kok fra Go’ Morgen Danmark. I sin mere end 30 år lange karriere har han delt ud af sin madglæde og vist os, hvad mad kan gøre ved mennesker.

I sit foredrag på Café Dyrehøj onsdag d. 15. marts fortæller han sin egen historie og tager deltagerne med på en smagsrejse. 

Claus Holm giver sit livs vigtigste opskrift, nemlig fortællingen om sit liv, og som Claus Holm siger ”du skal have hjertet med, ellers hjælper maden ikke”.

I 2018 var Claus Holm tæt på at miste livet på grund af overvægt og usund livsstil med for meget fart på. Sådan skulle det ikke være. Det blev starten på et vægttab på 25 kg og en sundere livsstil med mere overskud til ham selv og sine nærmeste.

Skubbet til at komme i gang fik han ved at medvirke i TV2- programmet ’Fem fede kokke’, hvor man følger en hudløs ærlig Claus Holm der med hjælp fra den personlige træner Mark Abildhauge kickstarter sit vægttab.

I dette meget personlige foredrag åbner Claus Holm op for en mere sårbar side af sig selv end offentligheden normalt ser. Han sætter ord på tabuer omkring mænd og overvægt, selvværd, sex og samliv i en kombination af ærlighed, sårbarhed og selvfølgelig den humor og ligefremhed, vi kender Claus Holm for.

Det bliver et foredrag med:

- en hudløs ærlig fortælling om livskriser, fortalt med humor uden alvoren går tabt
- fokus på tabuer som overvægt, trivsel og selvværd
- masser af grin og sjove og personlige anekdoter

Inden foredraget serverer Café Dyrehøj Family Style mad bestående af Fladbrød med marineret kylling, tzatziki og grønt.

Der kan købes billet til foredraget både med og uden mad.

Billetter købes – KLIK HER

Del