Foredrag med øl- tapas og ostesmagning
Café Dyrehøj inviterer til en hyggelig og smagfuld aften i godt selskab.
Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk
Fredag den 24. oktober er der foredrag med øl- tapas og ostesmagning på Café Dyrehøj på Røsnæs.
Café Dyrehøj inviterer til en hyggelig og smagfuld aften i godt selskab – når BEER By Andersen gæster Café Dyrehøj.
“Michael og Tina Andersen deler deres passion for det gode håndværk, de nøje udvalgte råvarer – og glæden ved at skabe stærke fællesskaber gennem lokale samarbejder,” fortæller Tina Thrysøe indehaver af Fra Chilli til Safran - Café Dyrehøj
Til øl- tapas og ostesmagningen vil der være:
- Fem smagninger af BEER By Andersens egne specialøl
- Lækre snacks & små anretninger
- Svenstrup-osten
- Ølpannacotta
Arrangementet finder sted fredag den 24. oktober kl. 17–20 på Café Dyrehøj. Betalingen fungerer som billet og betales på MobilePay 27980 (Fra Chilli til Safran). Der er begrænset antal pladser.