Foredrag: Kendt erhvervsmand giver sit bud på 2023

Hvad kan vi forvente os af 2023 - Det giver Torben Dalby Larsen sit bud på ved et spændende foredrag, som der iøvrigt er gratis adgang til.

Foredrag: Kendt erhvervsmand giver sit bud på 2023
Den erfarne erhvervsmand Torben Dalby Larsen giver sit bud på hvad vi kan forvente os af 2023 ved et foredrag på Dyrehøj Vingård. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den erfarne erhvervsmand Torben Dalby Larsen giver sit bud på hvad vi kan forvente os af 2023. Det spændende foredrag foregår på Dyrehøj Vingård den 28. februar. Det er Venstres vælgerforening på Røsnæs som inviterer og der er gratis adgang for alle interesserede.

Venstre på Røsnæs afholder deres årlige generalforsamling tirsdag d. 28. februar fra kl. 18.30. Efter generalforsamlingen fortæller kommunalbestyrelsesmedlem Jaqueline Hersing om sit første år i kommunalbestyrelsen.

Herefter er det borgmester Martin Damm som får ordet. Han vil give en status på kommunens aktuelle situation inden der serveres lækker ost og vin.

Fra kl. 20 overlades scenen til den kendte erhvervsmand Torben Dalby Larsen, tidligere administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør for Sjællandske Medier og han har desuden erfaring bl.a. som bestyrelsesformand for PFA Pension og Dansk Arbejdsgiverforening samt som bestyrelsesmedlem i ATP, DR og Sparekassen Sjælland-Fyn. Ja faktisk har han siden 1987 siddet i bestyrelse eller direktion i 35 virksomheder. Så det er en meget erfaren herre som vil give sit bud på, hvad vi kan forvente os af 2023.

Venstre Røsnæs oplyser, at alle interesserede, uanset partifarve, er velkomne til arrangementet, som i øvrigt er gratis.

Du behøver ikke at tilmelde dig på forhånd, men kom gerne i god tid, opfordrer den lokale Venstre vælgerforening, som ser frem til en hyggelig og interessant aften på Røsnæs.

Del