Forebyggelse er bedre end helbredelse

Åbent Hus den kommende weekend hvor bilens undervogn helt gratis kan blive efterset for at se hvordan tilstanden er.

Forebyggelse er bedre end helbredelse
Dinitrol - Vestsjællands Antirust Center i Ubby inviterer til Åbent Hus den kommende weekend d. 11. og 12. marts. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen          

Dinitrol - Vestsjællands Antirust Center i Ubby giver frem til og med d. 12. marts 20% rabat. Her har du mulighed for en god besparelse på undervognsbehandling af din bil. I weekenden 11. og 12. marts inviteres der til Åbent Hus.

Med den fugtige vinter i år er der ekstra god grund til at sikre sig, at bilen er rigtigt rustbeskyttet til det danske klima. Med vinterens salt og fugt i mente skal man være ekstra opmærksom på aggressive rustangreb i forårsmånederne!

Dinitrol - Vestsjællands Antirust Center i Ubby inviterer såvel nuværende som nye kunder til Åbent Hus i den kommende weekend, d. 11. og 12. marts fra kl. 10-15. Her kan kunderne få bilens undervogn efterset helt gratis for at se hvordan tilstanden er. Samtidig bydes der på lidt godt til ganen.

Rustskader efter fugtig vinter

”Med milde temperaturer og derved også stigende luftfugtighed over det meste af vinteren, er vejsalten for alvor aggressiv i forårsmånederne og kan derfor forårsage alvorlige rustskader på din bil. Derfor er der vigtigt at få efterset din bils undervogn for rust netop nu. En kvalitets undervognsbehandling sikrer tryghed for en sikker bil med en sund økonomi i mange år ud i fremtiden,” fortæller Kasper Andersen, indehaver af Dinitrol - Vestsjællands Antirust Center i Ubby.

Book tid og vind et gavekort til TUI

For de kunder som booker en tid til rustbeskyttelse hos Dinitrol - Vestsjællands Antirust Center i Ubby, deltager i en landsdækkende konkurrence om et gavekort på 50.000 kr. til rejseselskabet TUI.

Undervognsbehandling giver en sikrere bil

Det fugtige danske klima gør, at alle biler i Danmark ruster hele året rundt. Allerede i bilens første leveår gnaver rusten i hulrum, på vognbunden, ved samlinger og de mekaniske dele.  Salt og forurening forstærker rustdannelsen, derfor skal biler rustbeskyttes, så snart de lander på den danske asfalt. Nye biler er sjældent tilstrækkeligt rustbeskyttet til at kunne modstå det danske klima.

”En løbende rustbeskyttelse sikrer ikke kun bilens pladedele og vognbund mod rust. Det sikrer også en række vitale, sikkerhedsmæssige dele som eksempelvis bremserør, hjulophæng, styreforbindelser, benzinrør mm. En godkendt rustbeskyttelse er derfor afgørende for, at du kører rundt i en sikker bil. Og selv om din bil er galvaniseret, så ruster den i samlingerne,” forklarer Mogens Vestergaard Hansen teknisk chef hos Dinitrol Danmark.

Dinitrolkæden kontrolleres af Teknologisk Institut, som er Danmarks skrappeste kontrolordning og derfor sikrer dig den bedste kvalitet. Teknologisk Institut anbefaler at rustbeskytte biler fra helt nye, da dette øger bilens levetid i mange år.

Vestsjællands Antirust Center har adresse på Hovvej 24, Ubby.

Del