Forbrugerdagen bliver gentaget efter sidste års succes

Sidste gang blev forbrugerdagen en succes, nu bliver den gentaget.

Forbrugerdagen bliver gentaget efter sidste års succes
Endnu engang inviterer Elgiganten i Kalundborg til forbrugerdag hvor 27 forskellige leverandører møder op med gode tilbud, masser af informationer og konkurrencer hvor der er mulighed for at vinde flotte præmier. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det bliver et overflødighedshorn af oplevelser, information og gode tilbud for hele familien, når Elgiganten på Stejlhøj i Kalundborg endnu engang inviterer til Forbrugerdag fredag d. 21. juni.

Elgiganten på Stejlhøj i Kalundborg inviterer alle interesserede indenfor til en kæmpe Forbrugerdag hvor hele 27 forskellige leverandører møder op med gode tilbud, masser af informationer og konkurrencer hvor der er mulighed for at vinde flotte præmier.

”Vi havde også inviteret til forbrugerdag i november sidste år og det blev en kæmpe succes med rigtigt mange mennesker, nu inviterer vi til forbrugerdag igen, men hvor vejret er bedre, det betyder, at vi også kan lave nogle aktiviteter udendørs,” fortæller Janni Damkjær, storemanager Elgiganten Kalundborg, og fortsætter, ”Forbrugerdagen bliver med gode tilbud indenfor alle varegrupper og samtidig falder det sammen med vores sommerudsalg.”

Til forbrugerdagen hos Elgiganten vil erhvervsafdelingen også være til stede, der er ekstra fokus på Chromebook, mulighed for at få udskåret en skærmbeskytter fra firmaet Zagg til din telefon, tablet eller smartwatch. I køkkenafdelingen er de ekstra rundhåndet, her er der 5000 kr. i rabat hver gang der handles for 15.000 kr. i forbindelse med køb af et nyt køkken.

Til forbrugerdagen er der også tænkt på de mindste. Der vil både være hoppeborg, slush ice og popcorn og til de voksne vil der være kaffe og kage.

Del