Forbrugerdag i Elgiganten var en succes

Fredag eftermiddag inviterede Elgiganten på Stejlhøj i Kalundborg til en stor Forbrugerdag, og mange kiggede forbi.

Forbrugerdag i Elgiganten var en succes
Mange mødte op til Forbrugerdag i Elgiganten fredag eftermiddag og aften. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag eftermiddag inviterede Elgiganten på Stejlhøj i Kalundborg til en stor Forbrugerdag, og rigtig mange kiggede forbi. Der var bl.a. mulighed for at teste evnerne som Formel 1 kører, hvilket mange benyttede sig af.

Elgiganten på Stejlhøj i Kalundborg inviterede alle interesserede indenfor til Forbrugerdag fredag eftermiddag, hvor 27 forskellige leverandører mødte op med gode tilbud, masser af informationer og konkurrencer, hvor der var mulighed for at vinde flotte præmier. Der var også mulighed for at prøve evnerne som Formel 1 kører og få testet sine evner op mod Max Verstappen, Kevin Magnussen eller Lewis Hamilton.

Det var firmaet Logitech, der ligesom sidste år, mødte op med et avanceret Formel 1 rack, hvor man med rat og pedaler selv styrer gennem alverdens racerbaner og tilmed mærker trykket fra farten i det indbyggede sæde og sikrer den ultimative og mest realistiske køreoplevelse. 

Elgiganten har netop sat gang i deres sommerudsalg, og Forbrugerdagen sætter ydermere fokus på erhverv, da Elgigantens B2B sælgere var til stede.

Til forbrugerdagen var der også tænkt på de mindste, da der var både hoppeborg, slush ice og popcorn, som de kunne hygge sig med.

Der er fortsat åbent til kl. 20.

Del