Forbrugerdag: ’Det gør vi helt sikkert igen til næste år’

Hele 25 forskellige leverandører mødte op fredag med gode tilbud, masser af informationer og konkurrencer hvor der var mulighed for at vinde flotte præmier

Forbrugerdag: ’Det gør vi helt sikkert igen til næste år’
Rigtigt mange lagde vejen forbi Elgiganten på Stejlhøj for at blive meget klogere på alt fra hvidevarer til telefoner, fladskærme, espressomaskiner, køkkener, computerspil og tilbehør og der blev også budt på smagsprøver bagt i en af varehusets ovne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Elgiganten på Stejlhøj i Kalundborg havde fredag inviteret til Forbrugerdag og den invitation var der rigtigt mange som havde taget imod. Både børn og voksne fik oplevelser, gode råd og masser af gode tilbud.

Det er første gang nogensinde, at Elgiganten inviterede til Forbrugerdag i et af deres varehuse i Danmark, hvor leverandører møder op og vejleder kunderne.

At det blev i Kalundborg Forbrugerdagen skulle stå sin prøve, var ingen tilfældighed, det er nemlig Janni Damkjær, varehuschef hos Elgiganten i Kalundborg som havde fået ideen.

Hele 25 forskellige leverandører mødte op fredag med gode tilbud, masser af informationer og konkurrencer hvor der var mulighed for at vinde flotte præmier og så var der også bolcher i stort set alle afskygninger til både børn og voksne.

Rigtigt mange lagde vejen forbi Elgiganten på Stejlhøj for at blive meget klogere på alt fra hvidevarer til telefoner, fladskærme, espressomaskiner, køkkener, computerspil og tilbehør og der blev også budt på smagsprøver bagt i en af varehusets ovne.

Der var også stor interesse for at teste evnerne som racerkører på det avancerede Formel 1 rack fra

Logitech.

”Det er over al forventning, rigtigt mange har været forbi og vi har selvfølgelig været spændt nu det også er noget vi selv har sat i gang, så det gør vi helt sikkert igen til næste år,” fortæller Janni Damkjær.

Del