Forældre kan nu mødes til Babycafé i biografen

Torsdag var en række mødre inviteret til at teste den nye Babycafé, og projektet er godkendt.

Forældre kan nu mødes til Babycafé i biografen
Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel åbner nu for en Babycafé i biografen for forældre på barsel. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kino Den Blå Engel åbner op for en Babycafé hver 2. tirsdag hvor forældre på barsel kan mødes til hyggeligt samvær.

Fremover bliver et hjørne af caféen i Kino Den Blå Engel omdannet til et område for babyer med den rigtige gulvbelægning og legetøj i mange forskellige varianter.

Brian Sønder Andersen, som ejer Kino Den Blå Engel inviterer nemlig til Babycafé hver anden tirsdag mellem kl. 9 og 14, første gang nu på tirsdag d. 7. marts.

”Der mangler et sted hvor nybagte forældre på barsel kan komme med deres babyer og hygge sig. Her er forældre og babyer velkomne hver anden tirsdag og de skal blot betale 20 kr. for at være her. De må gerne selv have deres mad med mens drikkevarer skal købes her i biografen,” fortæller Brian Sønder Andersen om det nye tiltag, og fortsætter,

”Ideen kommer egentligt i forbindelse med at vi kører formiddagsbio i den store sal om tirsdagen. Så var der en række forældre på barsel som gerne ville se film i den lille sal hvor babyerne så ligger nede foran lærredet på deres dyner og vi så dæmper lyset og lyden på filmen, rigtigt hyggeligt, så vi fortsætter med at vise film i den lille sal for nybagte forældre sammen med vores nye babycafé.”

Torsdag var en række mødre inviteret til at teste den nye Babycafé, og projektet er godkendt.

”Det er et helt kanon tiltag, der er ikke rigtigt andre steder hvor man kan mødes med sine babyer,” fortæller Mette Bang Knudsen som torsdag testede den nye Babycafé sammen med sønnen Matti.

Del