Før og efter ”Rigtige Mænd”

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag den 27. september er der foredrag med Lindy Aldahl i Kalundborg Hallen.

Mød den altid grinende og kække humørbombe, Lindy Aldahl, der i DR's seersucces "Rigtige Mænd" har taget danskerne med storm. Der er lagt op til et foredrag med højt humør. Der vil være masser af anekdoter fra programmet, og Lindy Aldahl fortæller om sin livsstilsændring.

Lindy vil fortælle om sin forvandling fra en usund livsstil med rygning og alt for lidt motion til en hverdag med bedre og sundere kost og mere motion. Smøgerne og den fede sovs er lagt på hylden. Alt sammen igangsat af hans medvirken i “Rigtige Mænd”.

Resultaterne af Lindy Aldahls livsstilsændring er også til at mærke for ham. Det høje aktivitetsniveau og den sunde kost har for Lindy betydet mindre træthed og meget mere energi i hverdagen. Han vil komme ind på livet før og efter DR-succesen. Hvordan er det pludselig at blive landskendt ved en tilfældighed, bare for at være den man er? Og hvad sker der bag kameraet? 

Foredraget bliver afholdt i Kalundborg Hallen, Hal 1, indgang D fra Torvet. Meld dig gratis ind i Biblioteksklubben via dette link: www.kalundborgbib.dk/klub Arrangeret i samarbejde mellem LOF, Nordvestsjælland og Kalundborg Biblioteker. Læs mere om LOF, Nordvestsjælland: https://lof.dk/nordvestsjaelland Læs mere om Biblioteksklubben: www.kalundborgbib.dk/klub

Del