Billedserie: Folk strømmede til julemarked

"Det her overstiger selv vores travleste sommerdage"

Billedserie: Folk strømmede til julemarked
Rigtigt mange havde lørdag fundet vej til Strids Mølle for at opleve julemarkedet, som fortsætter hele søndagen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Julemarkedsdagene på Strids Mølle mellem Svebølle og Jyderup hele denne weekend ser ud til at blive en stor succes. Folk er strømmet til hele lørdagen. 

Julehygge, med masser af god julestemning, julemad, gløgg, julebagværk fra bageriet og meget mere. Det er noget af det som Strids Mølle lokker med hele denne weekend og det har i den grad lokket gæster til.

”Der har været folk lige siden vi åbnede klokken 10, alle vores borde har været booket hele dagen, det her overstiger selv vores travleste sommerdage,” fortæller Oliver Geppel, der sammen med sin far Erik Geppel er kok på Strids Mølle og havde rigtigt travlt i køkkenet med at trylle Porchetta sandwiches lavet på gris fra Bjergsted slagteren og julehotdog med krondyr pølse med en hjemmelavet svampemayo, til de mange gæster som tålmodigt stod i kø.

På Strids Mølle er selskabslokalet i den tilstødende længe blevet færdigt i sommer og her er der i denne weekend en række udstillere rykket ind med deres julegaveideer af god kvalitet så det afspejler resten af Strids Mølle, det er fx keramik, flotte julekranse og dekorationer, der bliver solgt vin og spiritus og der en udstiller som laver nogle rigtigt gode lædervarer i kernelæder. Her er også mulighed for at købe hjemmelavet gløgg og æbleskiver.

På selve møllen er der mulighed for at købe forskelligt julebagværk og rigtige æbleskiver med æbler i og på gårdspladsen sælges juletræer ved siden af det store juletræ. 

Der er også mulighed for at gå en tur i området omkring Strids Mølle som lige i øjeblikket står i de flotteste efterårsfarver.

Julemarkedsdagene fortsætter søndag fra kl. 10-16 og der er gratis adgang for alle der har lyst til at besøge Strids Mølle.

Strids Mølle findes mellem Svebølle og Jyderup på adressen, Åvej 2, 4470 Svebølle.

Del