Fødevarestyrelsen lukker forretning på stedet

Fødevarestyrelsen opfordrer forbrugere, der har købt fødevarer i butikken, til at smide varerne ud, da de kan være sundhedsskadelige.

Fødevarestyrelsen lukker forretning på stedet Foto: Google Map

Af Jens Nielsen

Har du købt fødevarer fra Koko Rino, Kordilgade 50 i Kalundborg skal du smide dem ud, skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Fødevarestyrelsen har forbudt butikken Koko Rino på Kordilgade 50 i Kalundborg at sælge fødevarer. Det sker efter Fødevarestyrelsen har konstateret massivt angreb af mus.

I lokalerne fandt Fødevarestyrelsen både urinstænk og ekskrementer fra mus på flere fødevarer. I en bøtte med Tahin fandt Fødevarestyrelsen museekskrementer. Endvidere var der spor af de små skadedyr over alt i butikken, både under og på inventar.


Fødevarestyrelsen opfordrer forbrugere, der har købt fødevarer i butikken, til at smide varerne ud, da de kan være sundhedsskadelige.

Fødevarestyrelsen var også på besøg i forretningen i april måned. Her blev der nedlagt forbud mod salg af 63 varianter af tag-selv-slik.

Virksomheden havde udbudt de 63 varianter af tag-selv-slik til salg, hvor den ansvarlige i forretningen ikke vidste, hvad de forskellige varianter hed eller hvad de indeholdt.

Fødevarerne blev dengang beslaglagt af Fødevarestyrelsen, og nu har Fødevarestyrelsen altså lukket forretningen.

Del