Fodboldfest for børn og unge i sommerferien

Kirke Helsinge IF, Buerup-Reerslev IF og Hvidebæk IF inviterer børn og unge til fodboldfest i sommerferien.

Fodboldfest for børn og unge i sommerferien Kirke Helsinge IF, Buerup-Reerslev IF og Hvidebæk IF inviterer børn og unge til fodboldfest i sommerferien. Her fodboldskole 2020. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kirke Helsinge IF, Buerup-Reerslev IF og Hvidebæk IF inviterer børn og unge til fodboldfest i sommerferien.

Kirke Helsinge IF, Buerup-Reerslev IF og Hvidebæk IF er alle fodboldklubber i Kalundborg Kommune, og de byder ca. 130 børn velkomne til en spændende, anderledes og udfordrende uge med DGI’s fodboldskole i sommerferien.

”Der er fokus på glæde, begejstring, fællesskab og nye fodboldfærdigheder, når de tre lokale klubber afholder fodboldskole i uge 27 og 31. Tilmeldingen er åben, og det er med at være klar på tasterne, da der var stor efterspørgsel på at deltage i 2021,” skriver DGI i en pressemeddelelse onsdag middag.

I pressemeddelelsen står der, at på DGI Fodboldskoler bliver den almindelige træning krydret med nye og anderledes øvelser, sjove lege og masser af fællesskab. Målet er, at deltagerne både har det sjovt og bliver dygtigere til fodbold. Når man træner fodbold over en hel dag er der andre muligheder for at fordybe sig i spændende fodboldaktiviteter i forhold til den almindelige klubtræning resten af året.

Sund og aktiv sommerferieoplevelse

Traditionen med DGI’s fodboldskoler er over 30 år gammel, og målet med fodboldskolerne er, at fodboldglade drenge og piger får sig en sund og aktiv sommerferieoplevelse.

”Der er gode muligheder for at få nye venner, og så handler det selvfølgelig om at blive bedre til at spille fodbold. Det er vigtigt, at fodboldskolerne er lærerige, spændende, udfordrende og også lidt anderledes. Og der er tradition for, at fodboldskolerne også byder på overraskelser ud over ’bare’ fodbold,” fortæller fodboldkonsulent hos DGI Midt- og Vestsjælland, Christian Sloth.

Hvidebæk IF er med for første gang

Igen i år er Kirke Helsinge IF og Buerup-Reerslev IF værter for fodboldskole i henholdsvis uge 27 og 31. Hvidebæk IF afholder for første gang fodboldskole med DGI. Klubben har for år tilbage afholdt fodboldskole i andet regi, men nu er klubben klar til at give lokale børn tre dage med fodbold.

Fodboldskolerne er organiseret og ledet af kvalificerede trænere og hjælpetrænere fra klubben, og det er deres fornemste opgave at sørge for, at alle deltagerne kan være med – både øvede og ikke øvede. DGI’s Fodboldskoler er nemlig åbne for alle i alderen 6-13 år, både rutinerede og nybegyndere inden for fodboldens verden. Alle fodboldskoletrænerne er på kursus om til fodboldskolen, og er dermed klædt godt på til, at tage imod børnene.

Der er tilmelding senest den 31. maj. Tilmelding sker via DGI’s hjemmeside.

Del