Flytter valgkampen op i bussen og ud på virksomhederne

Der tages fat i udfordringerne med at skaffe medarbejdere nok til det blomstrende erhvervseventyr, som særligt i disse år udfolder sig i Kalundborg.

Flytter valgkampen op i bussen og ud på virksomhederne Valgbussen ruller bl.a. ind på Avista Oil Danmark A/S. Arkivfoto: Jens Nielsen

Mandag den 25. oktober 2021 rykker DI Vestsjælland den kommunale valgkamp ud på landevejen og ind på de lokale virksomheder i Kalundborg Kommune.

Det sker, når DI fylder en bus med lokale byrådskandidater, der sammen med repræsentanter for kommunens virksomheder og DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen vil bruge formiddagen på at debattere, hvad politikerne kan gøre bedre for at hjælpe de lokale virksomheder med at skabe arbejdspladser og vækst i kommunen.

Første busstop er Gammelrand Beton A/S, som byder på rundvisning og fortæller, hvordan de producerer alverdens betonelementer, og hvordan de laver genanvendte fliser. Der skal også drøftes, hvordan de oplever kontakten med kommunen, og hvad det betyder for deres mulighed for at drive virksomhed.

Senere ruller DI’s valgbus ind på Avista Oil Danmark A/S. Her tager deltagerne fat i udfordringerne med at skaffe medarbejdere nok til det blomstrende erhvervseventyr, som særligt i disse år udfolder sig i Kalundborg.

DI Vestsjælland ser frem til debatten med Kalundborgs politikere

I DI Vestsjælland ser formand Jan Bybjerg Pedersen frem til nogle konstruktive og fordomsfrie debatter med de mange byrådskandidater. På mange områder har kommunen og erhvervslivet en fælles interesse i, at virksomhederne har stabile og trygge rammer - ganske enkelt fordi de vilkår og den service, kommunen yder overfor virksomhederne i kommunen, i sidste ende kommer alle borgerne til gode.

"Vi glæder os til at tage kandidaterne med rundt i Kalundborg Kommune for at drøfte erhvervspolitik, arbejdskraft og erhvervsservice. En god erhvervsservice og et stærkt fokus på erhvervspolitik er nemlig forudsætningen for sunde og konkurrencedygtige lokale virksomheder. Den skat, medarbejderne betaler, og den omsætning og aktivitet, virksomheden og de ansatte skaber, er guld værd for kommunen og lokalområdet. Ikke mindst fordi den giver råd til velfærd som f.eks. velfungerende daginstitutioner, skoler, ældrepleje og gode trafikforbindelser – alt det, som kommunalvalget også handler om," siger DI Vestsjællands formand Jan Bybjerg Pedersen.

Del