Flytter til ny adresse

Planen er, at den nye bygning står færdig den 1. maj, men Daniel Badeby ved endnu ikke, hvad dato præcis, at virksomheden flytter. Han ved dog, at det bliver senest den 30. juni 2024.

Flytter til ny adresse
Ka-net flytter til ny adresse på nabogrunden – men de er endnu ikke flyttet. Her står Daniel Badeby foran, hvad der bliver deres nye domicil (den grå bygning) i løbet af maj eller juni 2024. Alså nabogrunden til, hvor Ka-net pt. holder til (den blå bygning th. på foto) Foto: Gitte Korsgaard,

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Senest den 30. juni flytter Ka-net (tidligere Kalundborg Antennelaug), og får domicil på Stejlhøj 19 i Kalundborg.

Ka-net flytter til ny adresse på nabogrunden – men de er endnu ikke flyttet. Håndværkerne er i fuld gang i bygningen på Stejlhøj 19, der skal være ny domicil for Ka-net inden alt for længe.

”Vi har været her på adressen i 18 år nu, og har udvidet løbende efter behov. Serviceafdelingen fik vi fx også plads til herude for nogle år tilbage ved at udvide på den anden side af vejen. Men nu flytter vi altså ind ved siden af i løbet af maj eller juni, men senest den 30. juni,” fortæller forretningsfører Daniel Badeby, og fortsætter: ”Novo har købt bygning af Combipack, og vi har fået lavet en fornuftig aftale med Novo selv om, at det er sket noget før end håbet.”

Hele personalegruppen bliver samlet

Planen er, at den nye bygning står færdig den 1. maj, men Daniel Badeby ved endnu ikke, hvad dato præcis, at Ka-net flytter. Han ved dog, at det bliver senest den 30. juni. Det er også Combipack, der er ejere af den nye bygning, som Ka-net nu skal leje.

”Vi har fået penge med fra Novo, hvilket var ifølge fraflytningsaftalen, og de penge smider vi i den nye bygning mod, at vi får nedsat huslejen. Dermed har vi en økonomisk god lejeaftale det næste lange stykke tid,” fortæller Daniel Badeby.

I den nye bygning vil der være lidt mindre plads, men til gengæld bliver hele personalegruppen samlet på en matrikel, og det glæder de sig alle til.

”Vi får lidt mindre plads, men vi kommer til at bygge en hal ude bagved til opbevaring. Hvad vi til gengæld er meget glade for er, at vi får samlet hele personalegruppen i samme bygning. Jeg glæder mig til at have gravefolk og servicedrengene rendende. Men udover, at administrationen bliver samlet med service- og graveafdelingen, så er alt, som det plejer hos Ka-net,” siger Daniel Badeby, og slutter med at fortælle, at der, i det nye domicil, heller ikke er trapper, som kunderne skal op ad, når de skal betjenes hos Ka-net.

Når Ka-net ved mere om, hvilken dato de officielt flytter til nabobygningen, skriver de på deres Facebookside ligesom det vil stå på TV-Kalundborg.dk. Derudover håber folkene hos Ka-net, at kunderne har forståelse for, at de roder og at tingene måske går lidt langsommere end ellers i en periode.

Del