Flygtede fra politiet

Manden blev passet op på en parkeringsplads i området, men det passede tilsyneladende ikke så godt ind i mandens øvrige planer, han valgte derfor at løbe fra stedet.

Flygtede fra politiet
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Sidst på eftermiddagen tirsdag mødte politiet op hos en 33-årig mand fra Kalundborg, der havde et mellemværende med fogedretten. Manden var dog ikke interesseret i at snakke med politiet, og han flygtede derfor fra dem.

Den 33-årig mand blev passet op på en parkeringsplads i området og anholdt med henblik på fremstilling ved fogeden. Men det passede tilsyneladende ikke så godt ind i mandens øvrige planer, han valgte derfor at løbe fra stedet. De to politifolk fik dog hurtigt indhentet ham og manden er nu sigtet for at være flygtet fra politiet.

Manden var blot én af i alt tre personer der i det forgange døgn blev anholdt af politiet for, at de kunne fremstilles i fogedretten. Politiet skal opfordre til, at folk der har et udestående med fogeden får aftalt et møde, så de ikke risikerer at blive anholdt enten derhjemme eller på arbejde på et formentligt ubekvemt tidspunkt. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport onsdag.

Del