Flygtede efter voldsepisode og kørte galt

Manden afsoner i forvejen en anden dom og var på udgang fra fængsel. Efter afrusning bliver han fragtet til Vestre Fængsel i København.

Flygtede efter voldsepisode og kørte galt
Manden, som er fra 1987, kørte galt på Slagelsevej i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En mand er sigtet for blandt andet vold og spirituskørsel efter episode natten til søndag i Kalundborg, hvor han endte med at køre galt på Slagelsevej.

En mand er natten til søndag flygtet, efter at han slog en anden person ned i Kalundborg. Herefter kørte han galt på Slagelsevej i Kalundborg og mistede bevidstheden.

Det førte til, at der blev sendt en helikopter til ulykkesstedet, det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

- Vi har haft en voldshændelse, hvor en mand slår en anden ned og derefter kører væk fra stedet. Efter vores overbevisning har han lavet to færdselsuheld på vejen, siger vagtchef Asger Bechstrøm hos politiet.

Først rammer manden en parkeret bil, hvorefter han kører ind i Kalundborg Politigård på Banegårdspladsen. Her ødelægger manden et par mursten på bygningen.

Herefter ender han med at køre ind i to parkerede biler på Slagelsevej, ud for nr. 126, i Kalundborg, hvor han bliver teknisk fastklemt. Her blev Vestsjællands Brandvæsen tilkaldt med frigørelsesudstyr.

Tre sigtelser venter

Manden, der er født i 1987, var umiddelbart bevidstløs på ulykkesstedet, men meldingen er søndag morgen, at hans tilstand er "fin", oplyser vagtchefen.

Lægen fra en tilkaldt helikopter tilså manden, men han blev fragtet til Holbæk Sygehus med en almindelig ambulance.

Politiet fik anmeldelsen klokken 02.38.

- Gerningsmanden til alt det her er blevet sigtet for vold, færdselsuheldene og spirituskørsel, siger Asger Bechstrøm til Ritzau.

Den formodede gerningsmand er ikke blevet afhørt og har derfor heller ikke taget stilling til sigtelsen. Han afsoner i forvejen en anden dom og var på udgang fra fængsel. Efter afrusning bliver han fragtet til Vestre Fængsel i København.

Del