Flot vækst hædret med en Gazelle-pris

Firmaets flotte vækst er netop blevet anderkendt af Dagbladet Børsen med en Gazelle-pris.

Flot vækst hædret med en Gazelle-pris
Emil Olsen og Morten Sonne Faigh, indehavere af Kalundborg Autolakering, har netop modtaget en Gazelle-pris fra Dagbladet Børsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Autolakering i Ugerløse ved Kalundborg, er blevet hædret med en Gazelle-pris fra Dagbladet Børsen. Virksomheden startede for blot 5 år siden og beskæftiger nu 10 medarbejdere.

Det er nu 5 år siden at Morten Sonne Faigh fra Høng og Emil Olsen fra Næstved, slog dørene op til deres helt nye virksomhed, Kalundborg Autolakering, beliggende på Ellemosevej 5A i Ugerløse (de tidligere bygninger hvor der var Frovin Vinduer og Døre).

Siden er det gået stærkt, faktisk så stærkt at lejemålet er blevet udvidet til det dobbelte og firmaet råder nu over 1000 kvadratmeter, sprøjtekabinen er blevet forlænget så to biler kan males samtidig og så er medarbejderstaben også blevet større, faktisk er 10 mand nu beskæftiget hos Kalundborg Autolakering incl. de to indehavere.

Firmaets flotte vækst er netop blevet anderkendt af Dagbladet Børsen med en Gazelle-pris.

En Gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. 

”Planen var egentligt, at vi skulle gå her og hygge os med vores eget lille firma, men det tog hurtigt fart, vi har arbejdet rigtigt mange timer, men har nu fået ansat de folk vi skal være så vi måske kan arbejde lidt mere normalt, og så er det da dejligt med en anderkendelse som Gazelle-prisen,” fortæller Morten Sonne Faigh

Ny lærling

En af de nyeste medarbejdere hos Kalundborg Autolakering er 17-årige Cecilie Karlsen fra Svebølle, der er kommet i lære som autolakerer.

”Det er fedt at have fået sådan en lærerplads og jeg er glad for det,” fortæller Cecilie Karlsen, der er første kvindelig medarbejder hos Kalundborg Autolakering.

95% af omsætningen hos Kalundborg Autolakering kommer fra forsikringsselskaber, mens kunderne er autoværksteder fra store dele af Vestsjælland.

Del