Flot pris til Lions Cup

Lotte Nordbo fra styregruppen takkede mange gange for prisen og kunne fortælle, at pengene skal bruges til ungdomsarbejde i henholdsvis RGI og KGB.

Flot pris til Lions Cup Prisen, som blev overrakt af administrerende direktør, Wouter de Jong, blev modtaget af Jennie Badr på vegne af styregruppen bag Lions Cup. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kondensatprisen 2022 på 40.000 kroner, blev tildelt Lions Cup, der 38 gange har arrangeret ungdomsfodboldstævne i Kalundborg. Prisen blev overrakt tirsdag eftermiddag ved et arrangement på Kalundborg Refinery.

Kalundborg Refinery i Kalundborg uddeler hvert år Kondensatprisen, som er på 40.000 kr., i år havde priskomiteen fundet frem til, at det var Lions Cup der skulle modtage den fornemme pris, som i øvrigt blev uddelt for 27. gang.

”I priskomitéen har vi fundet frem til en forening der igen og igen har præsteret stort, og endda rettet mod ungdoms- og idrætsaktiviteten, så vi kombinerer faktisk begge formål med prisen, derfor er vi helt enige i komitéen om, at prisen i år kun kan gå til Lions Cup,” sagde borgmester Martin Damm, der også er formand for priskomitéen.

Prisen, som blev overrakt af administrerende direktør, Wouter de Jong, blev modtaget af Jennie Badr på vegne af styregruppen bag Lions Cup.

Lions Cup fodboldstævnet drives udelukkende gennem frivillige og sponsorater, og det kræver mellem 350 og 500 frivillige at gennemføre stævnet, som i gennemsnit har 1500 deltagere hvert år. Lions Cup modtager i år Kondensatprisen som en anerkendelse af det store arbejde, der ydes af de mange frivillige til gavn for vores unge. 

Det er forældreforeningerne i henholdsvis RGI og KGB som udgør styregruppen på det store arrangement.

Lotte Nordbo fra styregruppen takkede mange gange for prisen og kunne fortælle, at pengene skal bruges til ungdomsarbejde i henholdsvis RGI og KGB.

Kondensatprisen blev indstiftet af Statoil Raffinaderiet, nu Kalundborg Refinery, i forbindelse med indvielsen af Kondensat raffinaderiet i 1995.

Kondensatprisen uddeles til en person eller klub, der gennem sit virke på særlig vis har fremmet kulturelle formål herunder også idræts- og ungdomsaktiviteter i lokalområdet eller en person eller klub, der gennem kunst eller idræt har præsteret særlige resultater.

Prismodtageren udpeges af en komite bestående af borgmester Martin Damm, rektor Trine Fogh Lauridsen, Kalundborg Gymnasium og redaktør på Nordvestnyt Jakob Erhardt Pedersen.

Del