Flot donation til Natteravnene

”Vi er dybt imponeret af det arbejde, som ”Natteravnene” gennem frivilligt arbejde udfører med det formål at skabe tryghed og livsglæde blandt børn og unge lokalt i det offentlige rum."

Flot donation til Natteravnene
Skatmester Sten Skovgaard (tv), Formand for Natteravnene Høng Jeanette Kjærgaard Christiansen og Ordførende Mester Ole Nedergaard Jensen (th). Privatfoto

Af Jens Nielsen

Natteravnene i Høng har netop modtaget en flot donation fra Frimurerlogen St. Michael i Slagelse. 

Donation på kr. 5.000, - er et udtryk for logens støtte og anerkendelse af den positive indvirkning, som Natteravnene har i lokalsamfundet.

”Vi er dybt imponeret af det arbejde, som ”Natteravnene” gennem frivilligt arbejde udfører med det formål at skabe tryghed og livsglæde blandt børn og unge lokalt i det offentlige rum. Vi er overbeviste om, at jeres dedikation og engagement gør en afgørende forskel i samfundet, og vi ønsker at bidrage til jeres fortsatte succes,” skriver Frimurerlogen St. Michael i deres indstilling, og fortsætter,

”Tak for det vigtige arbejde, I udfører, og for den positive indvirkning, som I har på vores samfund. Vi er glade for at kunne støtte jer, og vi håber, at denne donation vil være til gavn for jeres foreningsarbejde og dem, som I betjener.”

Formand for Natteravnene Høng, Jeanette Kjærgaard Christiansen, modtog donationen og fortæller,

”Det er naturligvis en kæmpe ære og en stor glæde at få sådan et skulderklap for ens frivillige arbejde og indsats i lokalsamfundet. Vi er meget taknemmelige over, at Frimurerlogen St. Michael har udvalgt os sammen med Natteravnene Slagelse, Natteravnene Ringsted samt Forsorgshjemet Toften. Vi vil gerne sige dem tusind tak for anerkendelsen. Vi har ikke planlagt endnu, hvad pengene skal bruges til, men der er ingen tvivl om, at det skal komme lokalsamfundet og de unge til gode.”

Donationen er en kæmpe hjælp for de 19 Natteravne i Høng, som 1 til 2 gange om ugen runderer i Høng, bl.a. omkring skolerne, Høng Centret, Bevægelsesparken og stationen.

Jeanette Kjærgaard Christiansen oplyser, understreger, at Natteravnene hverken er et vagtværn eller politiets forlænget arm.

”Vi er på gaden for de unges skyld, for at snakke med dem, skabe tryghed omkring dem og være nogle hjælpende, interesserede og lyttende voksne,” siger hun.

Natteravnene Danmark har de 5 gyldne regler:

* Natteravnene synlige og til stede. Vi blander os ikke fysisk.
* Natteravnene går altid i hold af tre i vores ikoniske gule jakker.
* Natteravnene færdes altid i det offentlige rum.
* Natteravnene giver sig tid til at lytte og tale med børn og unge.
* Natteravnene hjælper børn og unge i svære situationer. 

Hvis man har lyst til at få en prøvevandring hos Natteravnene i Høng, så er man velkommen til at tage kontakt gennem natteravnenes hjemmeside:  Bliv frivillig i Natteravnene - Socialtansvar.dk

Del