Flere tyverier fra personbiler

Onsdag morgen modtog politiet fire anmeldelser om tyveri og forsøg herpå fra personbiler.

Flere tyverier fra personbiler
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag morgen modtog politiet fire anmeldelser om tyveri og forsøg herpå fra personbiler i Høng-området, hvor tyven(e) havde gået efter bilernes alufælge med dæk.

De fire personbiler havde holdt på tre privatadresser på Odinsvej, Kulbyvænget og Borrehaven i Høng, mens den fjerde bil havde stået hos en autoforhandler i Løve.

Tyverierne, eller forsøg herpå, var alle sket i løbet af natten mellem tirsdag og onsdag, og på Odinsvej havde tyven(e) kun nået at skrue boltene til alufælgene af. På de to andre privatadresser var der det ene sted stjålet to alufælge med dæk, mens fire fælge med dæk var stjålet det andet sted. I dette tilfælde var bilen blevet delvist klodset op på en ølkasse.
Ved autoforhandleren afslørede videoovervågningen, at to mænd i løbet af ca. 30 minutter fra kl. 05.36 lykkedes med at stjæle fire alufælge med dæk fra en af bilerne.Politiet har nu optaget rapporter om tyverierne og forsøget herpå, hvorefter sagerne bliver efterforsket ud fra de oplysninger, som politiet har fået og ud fra de tekniske undersøgelser, politiet har foretaget på gerningsstederne.

Politiet vil dog gerne i kontakt med personer, der i løbet af natten mellem tirsdag og onsdag har bemærket noget usædvanligt i området i relation til tyverierne fra bilerne. Kontakt politiet på tlf.nr. 114 med oplysninger i sagerne. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Del