Flere personer kørt på sygehuset efter to færdselsuheld

I løbet af weekenden blev politi og ambulancer sendt til to forskellige færdselsuheld

Flere personer kørt på sygehuset efter to færdselsuheld

Af Jens Nielsen

I løbet af weekenden blev politi og ambulancer sendt til to forskellige færdselsuheld på Høng egnen. Flere personer er blevet kørt på sygehuset efter uheldene, oplyser politiet.

Lørdag morgen stødte to biler sammen på Strandvej i Høng, da en 62-årig lokal mand kørte uden om en bil med trailer, som holdt parkeret i siden af vejen.

Den 62-årige kørte mod vest og kom ved overhalingen over i den modkørende vejbane, hvor han stødte sammen med en 38-årig mand fra Gørlev, som kørte mod øst.

Politi og ambulance kørte til stedet, og den 38-årige blev taget med på sygehuset til tjek. Ingen kom noget alvorligt til, men begge biler måtte køre væk med autohjælp.

Vejen var helt ryddet omkring kl. 10.36, oplyser politiet, som har optaget rapport om ulykken.

Havetraktor kolliderede med motorcykel

Søndag eftermiddag skete der et færdselsuheld mellem Sæby og Ruds Vedby, da en 54-årig mand fra Dianalund kom kørende på en havetraktor ud i krydset Kalundborgvej-Hjorthøjvej og i den forbindelse kolliderede med en motorcykel ført af en 58-årig mand fra Lejre.

To personer blev kørt til sygehuset til behandling, men der skete kun mindre personskader ved sammenstødet, oplyser politiet.

Del