Flere nyheder - Klar med udeservering på terrassen

Det populære stjerneskud er selvfølgelig stadigvæk med på menukortet, sammen med en række af de andre populære anretninger, men der er også flere nye sunde alternativer at vælge imellem.

Flere nyheder - Klar med udeservering på terrassen
Blandt nyhederne er bl.a. en varmrøget laks fra eget røgeri serveret sammen med en hjemmelavet kartoffelsalat, poké bowl og østers serveret med rødløgs-vinaigrette. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asgers Fisk på havnen i Kalundborg åbner for udeserveringen på terrassen i morgen torsdag (Kristi Himmelfartsdag). Der er flere nyheder på menukortet.

Asger Øgelund, indehaver af Asgers Fisk på havnen i Kalundborg, har længe ventet på det gode vejr, og de næste dage hen over weekenden loves der fint vejr, ikke ret meget vind og op til 23 graders varme på søndag.

Så nu åbner udeserveringen på terrassen i morgen torsdag (Kristi Himmelfartsdag) hvor der er flere nyheder på menukortet.

Det populære stjerneskud er selvfølgelig stadigvæk med på menukortet, og det er en række af de tidligere anretninger også, bl.a. Fish & Chips, Moules Frites, fiskefrikadeller og en torskeburger.

Men der er også en række nyheder, bl.a. varmrøget laks fra eget røgeri serveret sammen med en hjemmelavet kartoffelsalat lavet på kartofler, honey-mustard vinaigrette, radisser, cornichoner, rødløg og krydderurtedressing.

Ny på kortet er også poké bowl, en lækkerbisken med sashimi tun, en ret som har været meget efterspurgt af spisegæsterne som besøger terrassen.

”Med dette års menukort prøver vi også at lave nogle mere sundere alternativer, vi har bl.a. sat poké bowl på igen, den var der mange som efterlyste sidste år. faktisk er der godt 30 forskellige ingredienser i vores poké bowl,” fortæller Asger Øgelund og fortsætter,

”Vi har også lavet et par snacks til at starte på, østers serveret med rødløgs-vinaigrette, og ægte caviar serveret med blinis, rødløg, fraishe og citron.”

Terrassen hos Asgers Fisk vil, også som noget nyt, have åbent alle ugens 7 dage. Frokostservering fra kl. 12-15 og aftenservering fra kl. 17-20.30.

Del