Flere muligheder for bold på storskærm

Lokalt er der flere muligheder for at deltage i fodboldfesten, når EM 2024 i fodbold skydes i gang fra fredag d. 14. juni i Tyskland.

Flere muligheder for bold på storskærm
Flere steder vil der mulighed for at se fodbold på storskærm, bl.a. på Kontoret i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

EM 2024 i fodbold afvikles fra d. 14. juni til d. 14. juli. Flere steder rundt om i Kalundborg Kommune vil der være mulighed for at følge de kampe hvor det danske landshold deltager.

Lokalt er der flere muligheder for at deltage i fodboldfesten, når EM 2024 i fodbold skydes i gang fra fredag d. 14. juni i Tyskland.

Storskærmsarrangementer er blevet populære og samler folk om fodbolden, og allerede fredag kan åbningskampen opleves på Kontoret i Kalundborg.

Kontoret viser i øvrigt alle Danmarks kampe på storskærmen i gårdhaven samt en række andre udvalgte kampe.

Danmarks første kamp spilles mod Slovenien søndag kl. 18. Den kamp kan også opleves på storskærmen i Kalundborg Havnepark, hvor Claus Topp, borger i Kalundborg, endnu engang har kontaktet DR og politiet for at få tilladelsen i hus. Havnegrillen, Asgers Bar og Asgers fisk samt Costa Kalundborg Kaffe er klar til at bakke op om arrangementet.

Om der bliver mulighed for at vise de øvrige kampe hvor Danmark deltager, arbejdes der på lige nu.

Også i Kirke Helsinge bliver der fodbold på storskærm. Det foregår ved klubhuset i KHI.

Kultur- og Fritidsudvalget i Kalundborg Kommune har sammen med en række sponsorer gjort det muligt for foreningen at vise alle Danmarks kampe på storskærm.

Reerslev Kulturhus er også klar til at samle fodboldinteresserede om storskærmen. Foreløbigt er der sat tre kampe på programmet, første gang søndag kl. 18 hvor Danmark møder Slovenien.

Del