Fjernvarmeprisen stiger

Fjernvarmeprisen stiger
Læserbrev: Fjernvarmeprisen stiger
Jeg erfarer fra de lokale medier (desværre ikke fra Kalundborg Forsyning selv, som nok ellers havde være passende), at fjernvarmeprisen i Kalundborg stiger med 24%.
En ganske interessant nyhed i et område, hvor vi ikke har frit valg - men en pålagt fjernvarmepligt. En pålagt fjernvarmepligt, der vel må medføre, at forbrugerne ud over en stabil leverance også kan forvente en tilsvarende stabil pris.
Med den måde hvorpå fjernvarmeprisen i Kalundborg er skruet sammen, er det nok en tilsnigelse at sige, at prisen stiger 24%. Reelt set må det være meget mere, da en pæn del af fjernvarmebetalingen baserer sig på en kvadratmeterafgift. Kære forsyning - fortæl os dog, hvad selve forbruget kommer til at koste - og meget gerne i e-boks til hver enkelt forbruger.
Det kunne også være interessant at vide, om Kalundborg Forsyning virkelig har udvist rettidig omhu og sikret sig træflis eller andre passende energikilder i tide i en tid, hvor alle længe har vidst, at opvarmningskilder vil blive stærkt efterspurgt. Og så er jeg i princippet ligeglad med en sammenligning med prisen på gas, da vi er stavnsbundet til fjernvarme. 
Vi må vist krydse fingre for en mild vinter
Palle Bruun Olsen

Del