Fiskeri for hele familien på søndag

Denne dag er der gode muligheder for at få hjælp og instruktion fra medlemmerne i Kalundborg Sportsfiskerforening, der står klar til at hjælpe på havnen.

Fiskeri for hele familien på søndag
Søndag den 22. oktober i tidsrummet kl. 11 - 14 inviterer Kalundborg Kommune, Kalundborg Sportsfiskerforening og Fishing Zealand til Streetfishing i Kalundborg Havn. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Efterårsferien er en oplagt mulighed for børnefamilier at tage på fisketur. På søndag den 22. oktober er det muligt at komme på fisketur med erfarne fiskeguider i Kalundborg Havn, hvor alle er velkomne.

Søndag den 22. oktober i tidsrummet kl. 11 - 14 inviterer Kalundborg Kommune, Kalundborg Sportsfiskerforening og Fishing Zealand til Streetfishing i Kalundborg Havn. 

Dagene bliver langsomt kortere. Temperaturen falder og løvet skifter til røde og gule nuancer på træerne. Alt sammen tydelige tegn på efterårets komme. For børnefamilier, er skolernes efterårsferie en oplagt mulighed, for at opleve naturens “efterårsmagi” på nærmeste hold ved med en fiskestang i hånden.

Og på søndag lover meteorologerne fint vejr til fiskeri, let overskyet og svag vind.

Streetfishing i Kalundborg Havn – for hele familien

Det er ikke ligegyldigt, hvordan og med hvad man fisker, så denne dag er der gode muligheder for at få hjælp og instruktion fra medlemmerne i Kalundborg Sportsfiskerforening, der står klar til at hjælpe på havnen. Hvis du ikke har dit eget grej eller overhovedet har prøvet at fiske før, så er det ingen hindring. Du kan nemlig både låne fiskeudstyr og få hjælp til at bruge det.

Mødested: Kalundborg Havnepark, hvorfra der fiskes mellem kl. 11.00 og 14.00 søndag den 22. oktober. Arrangementet er åbent for alle og ganske gratis.

Tilmelding ikke nødvendig.

Del