Fire filmaftener i Kalundborg Havnepark

Arrangørerne ser frem til at byde dig velkommen til en mindeværdig sommer med film, fællesskab og følelser i Havneparken. Lad dig rive med af de filmiske øjeblikke under åben himmel.

Fire filmaftener i Kalundborg Havnepark
Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Novo Nordisk, Kino Den Blå Engel og Kalundborg Kommune inviterer til samvær og underholdning under åben himmel i Kalundborg Havnepark og viser film fire torsdage.

Uanset om du trives på kanten af din stol med adrenalinsus eller ønsker at opleve rørende og morsomme øjeblikke er der noget der passer til netop din smag når Havneparken forvandles til en biograf under åben himmel. Alle film er engelsksprogede med danske undertekster.

Fire uforglemmelige filmtorsdage

Film-torsdagene finder sted kl. 19.00, fire torsdage fra den 24. august til den 14. september i Havneparken.

Torsdag den 24. august: Top Gun 2: Maverick – Lad dig rive med af højtflyvende action og adrenalinsus

Torsdag den 31. august: Mean Girls – Grin løs med denne komedie om teenageintriger og venskaber

Torsdag den 7. september: Bohemian Rhapsody Dyk ned i den hjertevarme historie om en legendarisk musikalsk rejse

Torsdag den 14. september: Ticket to Paradise – Oplev en uventet rejse fyldt med overraskelser og grin

Få mere at vide For yderligere information om filmene mv., besøg Havneparkens facebookside og begivenhederne for de enkelte film.

Regn eller sol – en filmisk oplevelse venter på dig Uanset om solen skinner eller regnen falder, vil filmene rulle. Medbring passende beklædning og udstyr og lad dig fordybe i filmens verden, uanset hvilket humør vejret er i. Husk også stole og tæpper for ultimativ komfort.

Biografisk snacking og samarbejdspartnere I ægte biografstil sælger Havnegrillen poser med popcorn, chips, slik samt øl og sodavand. Der er også mulighed for at købe kaffe, varm kakao mv. fra Café Costa Kalundborgs kaffeknallert, men du er også velkommen til at medbringe dine egne favoritsnacks.

Filmene præsenteres i et samarbejde mellem Novo Nordisk, Kino Den Blå Engel og Kalundborg Kommune.

Arrangørerne ser frem til at byde dig velkommen til en mindeværdig sommer med film, fællesskab og følelser i Havneparken. Lad dig rive med af de filmiske øjeblikke under åben himmel.

Del