Fine negle året rundt

Tatiana Rodrigues har sin klinik hjemme i privaten i en fin tilbygning, hvor stemningen er god, og kunden er i centrum.

Fine negle året rundt Tatiana Rodrigues har åbnet neglesalonen 'Tatiana Rodrigues Nailsalon' i Toftebjerg i Tømmerup tilbage i april i år.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tatiana Rodrigues har åbnet neglesalonen 'Tatiana Rodrigues Nailsalon' i Toftebjerg i Tømmerup tilbage i april i år. Her laver hun smukke negle på ung som ældre, og laver også lash lift.

Tatiana Rodrigues har sin klinik hjemme i privaten i en fin tilbygning, hvor stemningen er god, og kunden er i centrum. Hun har tidligere lavet negle på hobbyplan, men efter et sygdomsforløb, besluttede hun at skifte branche, og er hun gået all in. I sin fine neglesalon laver hun shellac, manicure, pedicure, gelé og akrylnegle, forstærkninger på egne negle og lash lift ligesom, at hun også underviser.

Hun er oprindelig fra Brasilien, men har boet i Danmark i 21 år. Egentlig arbejdede hun for Kalundborg Kommune i mange år, men blev pludselig lam i sin ene side grundet stress, og valgte derfor at sadle helt om, og tog derfor negleteknikker uddannelsen, og åbnede derefter sin egen neglesalon.

I neglesalonen kommer der både unge og ældre, dog primært kvinder. Men Tatiana Rodrigues er glad for, at både det yngre og ældre publikum finder vej til hendes neglesalon.

”Jeg havde en kunde for nylig, hun er 79 år. Hun havde fået et gavekort at sin svigerdatter til at få lavet shellac. Det var hendes første gang, og hun blev så begejstret, at hun fortalte, at hun nu ville komme resten af sit liv. Det synes jeg er en ret sød historie, fordi den fortæller, at det kan betyde noget for alle, at man får ordnet sine negle pæne ligesom man får ordnet sin hud eller sit hår,” fortæller Tatiana Rodrigues.

Negle kan også være helt neutrale

I neglesalonen er der mere end 300 forskellige farver, så der er nok at vælge imellem, når man skal have ordnet sine negle. Kunderne kommer da også langvejs fra, og det er Tatiana Rodrigues taknemmelig for. Det er ligeledes vigtigt for hende, at folk forstår, at få ordnet sine negle ikke behøver at betyde, at man har meget lange farvede negle.

”At få ordnet sine negle betyder også, at man blot har pæne velplejede negle uden neglelak eller med en neutral farve. Mange tror, at man skal have de her lange farvede negle, når man går i en neglesalon, men sådan er det altså slet ikke,” fortæller hun.

Undervisning én til én

Tatiana Rodrigues underviser også en til en ligesom hun underviser, hvor hun køber sine produkter.

I princippet kan alle jo lægge shellac på fx, men man har stadig med kemi at gøre, og derfor er det vigtigt, at man ved, hvordan man gøre. Ligesom at man bruger nogle ordentlige produkter, der er EU godkendt. Produkter er ikke bare produkter, og det er vigtigt at få lavet negle, hvor der er styr på det. Har man de rette produkter, og lægger man det på, og tager det af rigtigt, ødelægger det ikke neglene. Hvis man selv vil tage det af hjemme fx, kan jeg også give vejledning i hvordan. Derudover har jeg også en serie, hvor der næsten ingen kemi er i, den passer fx til allergikere. Endelig underviser jeg også én til én, hvis en privatperson fx gerne vil lære at lægge shellac selv,” fortæller hun.

Der er åbent i neglesalonen fra mandag til fredag, og nogle gange også i weekenden efter aftale. Man kan booke direkte via hjemmesiden www.trnailsalon.dk eller man kan se mere af Tatiana Rodrigues arbejde på Instagram: tr_nailsalon

Del