Find fine julegaver på populært julemarked

Stejlhøjhus, Bo og Aktivitet byder indenfor til julemarked med bl.a. smukt keramik og brugskunst.

Find fine julegaver på populært julemarked
Lørdag den 19. november er der igen julemarked på Stejlhøjhus. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 19. november er der atter julemarked på Stejlhøjhus, hvor man kan kigge forbi og nyde lidt af den hyggelige julestemning.

Stejlhøjhus, Bo og Aktivitet byder indenfor til julemarked lørdag den 19. november. Her kan man købe fint brugskunst fra centrets forskellige værksteder, der fx kan bruges til julegaver.

Derudover kommer borgere fra Raklevgården og laver jule-skuespil. Det kommer til at foregå i caféen, hvor Café Solsikken vil stå for salg af æbleskiver og gløgg samt sodavand m.m. I caféen spiller husbandet Kryds og Tværs ligeledes julemusik.

På det fine julemarked kan bl.a. finde smuk keramik, glas, unika julepynt, diverse ting fra sy-værkstedet ligesom, man kan købe pyntegrønt, juledekorationer og adventskranse. Derudover kommer selveste julemanden også, han går rundt på markedet, men læser også juleeventyr for børn og andre barnlige sjæle. Ligesom der er julefotografering, hvor man kan få julemanden med på julekortet.

Karina Boye fortæller, at alle er i fuld gang med at kreere til det store julemarked: ”Vi er i fuld gang på alle værkstederne. Derudover kommer vores samarbejdspartner CSU, de kommer bl.a. også med forskellige kunsthåndværkting. Det hele kommer til at foregå både ude og inde, som det plejer. I år har vi igen åbent i vores butik ’Tusindfryd’, som vi åbnede under Corona. Butikken sælger alle ting fra værkstederne, og ligger lige ved siden af gartnertiet. Der er åbent hver dag fra 10-14 i hverdagene, onsdag dog kun til kl.12.”

Det populære julemarked har åbent lørdag den 19. november fra kl. 10 – 15 adressen er Elise Sørensens Vej 2 i Kalundborg – det der tidligere hed Stejlhøj. Alle er velkomne, og der er gratis parkering og indgang.

Del