Finalist til Årets Håndværker 2024

- Hver dag, kæmper vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi er naturligvis glade og stolte for den anerkendelse, en finaleplads giver, fortæller Kasper og Joakim.

Finalist til Årets Håndværker 2024
Kasper Bjerrum og Joakim Niemann startede tilbage i august 2022 deres eget VVS-firma og har allerede ni ansatte. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er stolte og glade Kasper Bjerrum og Joakim Niemann, der har modtaget nyheden om, at Bjerrum og Niemann VVS er kåret som finalist til Årets Håndværker i kategorien Årets VVS’er 2024 Vinderne af den eftertragtede pris findes senere på året i Cirkusbygningen i København. ”Vi er naturligvis stolte over anerkendelsen, som er skabt via god kundeservice” siger Joakim og Kasper.  

Når kåringerne af Årets Håndværker 2024 finder sted den 24. og 25. april i Cirkusbygningen i København, vil også Kalundborg være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. Bjerrum og Niemann VVS, der har hjemme i Ubby lige uden for Kalundborg, er nemlig finalist til Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS’er 2024. 

Kasper Bjerrum og Joakim Niemann startede tilbage i august 2022 deres eget VVS-firma og har allerede ni ansatte.

I godt 10 år har Kasper Bjerrum og Joakim Niemann arbejdet sammen i flere forskellige lokale VVS-firmaer, inden de startede deres eget firma sammen, Bjerrum og Niemann VVS og nu er de så finalist i Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets VVS’er 2024.

Landets bedst anmeldte håndværkere

Håndværksfirmaer, fordelt på 26 forskellige fagkategorier, har opnået den fornemme status at blive finalist til dette års awardshow. Finalistplaceringen er baseret på de kundeanmeldelser der gennem året på www.anmeld-haandvaerker.dk er afgivet. Bjerrum og Niemann VVS, er blandt landets bedst anmeldte håndværkere, og deltager i kåringerne af Årets Håndværker 2024

- Hver dag, kæmper vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi er naturligvis glade og stolte for den anerkendelse, en finaleplads giver, fortæller Kasper og Joakim.

Ser frem med spænding til kåringen
Kasper og Joakim fra Bjerrum og Niemann VVS fortæller om firmaets forventninger:
- Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets VVS’er 2024. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud.

Del