Fik jobbet ved et tilfælde - nu er der gået 40 år

Hanne Evensen er den første som patienterne støder på når de træder ind i klinikken i Elmegade og med 40-års erfaring er der gennem årene blevet mange ansigter som går igen.

Fik jobbet ved et tilfælde - nu er der gået 40 år
Kiropraktisk Center Kalundborg fejrer Hanne Evensen ved en reception på klinikken, Elmegade 23, fredag d. 5. april, fra kl. 14-16. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Først i april kan Hanne Evensen fejre 40-års jubilæum hos Kiropraktisk Center Kalundborg. Jubilæet fejres ved en reception fredag d. 5. april.

Tilbage i 1984 havde Hanne Evensen egentligt besluttet sig for at gå hjemme for at passe sine børn, men en telefonopringning med et jobtilbud fra Kiropraktisk Center Kalundborg ændrede på de planer, det er nu 40 år siden og Hanne er stadigvæk ansat samme sted og har ingen planer om at stoppe.

”En mandag først i april blev jeg ringet op af en dame som jeg aldrig havde snakket med før, og så snakkede vi i halvanden time. Hun havde hørt, at jeg ikke var bange for at prøve noget nyt, og hun spurgte om ikke jeg var interesseret i et job hos kiropraktoren nogle få timer om ugen og det sagde jeg så ja til. Siden har jeg fået flere timer og arbejder i dag 25 timer om ugen,” fortæller Hanne Evensen, som startede i jobbet som sekretær, mens klinikken havde adresse i Lindegade, senere blev det på Sct. Jørgensbjerg og nu i Elmegade.

Hanne Evensen er den første som patienterne støder på når de træder ind i klinikken i Elmegade og med 40-års erfaring er der gennem årene blevet mange ansigter som går igen.

”Det er meget tit, at når jeg fx handler i et supermarked så kommer folk som jeg kender fra klinikken hen og snakker og det skal man kunne li', man får en speciel kontakt til patienterne,” fortæller Hanne Evensen, og fortsætter,

”På klinikken har jeg mange gode kontakter med patienterne, de vil gerne snakke, vise billeder, både af hundehvalpen og børnebørnene, det er fedt, det er en tillid til mig.”

Selv om der nu er gået 40 år, har Hanne Evensen ingen planer om at stoppe.

”Jeg har altid sagt, at jeg bliver til jeg bliver 70, og det gør jeg her først i april, så nu har jeg spurgt Kirsten (indehaver Kirsten Laugesen) om jeg må blive til jeg bliver 80 år,” griner 40-års jubilaren.

Kiropraktisk Center Kalundborg fejrer Hanne Evensen ved en reception på klinikken, Elmegade 23, fredag d. 5. april, fra kl. 14-16.

Del