Fik en særlig hilsen fra H. M. Dronningen

Fik en særlig hilsen fra H. M. Dronningen Karen Margrethe Larsen fik en fødselsdagshilsen fra Dronningen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Karen Magrethe Larsen kan i dag fejre 100-års fødselsdag og fik i den anledning en fødselsdagshilsen fra H.M. Dronningen.

Flaget var hejst ved Rørmosecentret i Gørlev fredag, ikke bare fordi H.M. Dronningen kan fejre 50 år som regent, men også for at markere, at en af beboerne, Karen Margrethe Larsen fylder 100 år.

100-års fødselaren fik masser af gaver og blomster og en særlig hilsen fra Dronningen, men også borgmester Martin Damm kiggede forbi med blomster og et fødselsdagskort.

Martin Damm hjalp med at åbne kuverten fra kongehuset og kunne fortælle, at dronningen i dag har 50-års jubilæum som regent, hvilket fik Karen Margrethe Larsen til at udbryde,

”Så skulle jeg jo have sendt en hilsen til hende.”

”I anledning af deres 100-års fødselsdag sender jeg min hjertelig lykønskning, underskrevet af Dronningen,” læste Martin Damm op for Karen Margrethe Larsen.

Karen Margrethe Larsen har kun boet kort tid på Rørmosecentret og har ellers kunne klare sig selv med lidt hjælp.

100-års fødselaren har det meste af sit liv boet i Skydebanevænget i Kalundborg, og efter en afstikker til en beskyttet bolig i Ubby er hun nu flyttet ind på demensplejecentret Rørmosecentret i Gørlev.

Karen Margrethe Larsen har ellers været meget mobil men hun faldt og brækkede den ene hofte, og efter en måned faldt hun og brækkede den anden hofte, men humøret og snakketøjet fejler bestemt ikke noget.

Grundet corona-restriktioner er det ikke muligt at holde den store fødselsdagsfest på plejecentret, så det bliver af flere gange på fødselarens stue.

Fredag formiddag var sønnen Henrik Larsen og svigerdatteren Inger forbi, og resten af familien kommer så på skift de næste dage.

Del