Festlig sommerfest med John Mogensen Live Duo

Forsangeren har både John Mogensens look, stemme og karisma – og bandet er en flok særdeles solide musikere.

Festlig sommerfest med John Mogensen Live Duo
Liv i Forsamlingshusene og Solbjerg Forsamlingshus inviterer til sommerfest med farver.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Liv i Forsamlingshusene og Solbjerg Forsamlingshus inviterer til sommerfest med farver, fællessang og dans. De glade 70’er får frit spil, når John Mogens Live Duo spiller op til fest og højt humør.

Lørdag den 30. september er der fest og farver i Solbjerg Forsamlingshus, hvor John Mogensen Live Duo spiller op til fest. Forsangeren har både John Mogensens look, stemme og karisma – og bandet er en flok særdeles solide musikere, skriver Liv I Forsamlingshusene i en pressemeddelelse. De genskaber tilsammen den gode feststemning fra dengang, og som publikum til John Mogensen Live Duo bliver man derfor straks sendt tilbage til en farverig tid, hvor der både var ”fut i fejemøget” og ”noget galt i Danmark”.

Lyder det som en fest, som man kunne tænke sig at være en del af, sker tilmeldingen via telefon på +45 40 27 66 23. Man skal have tilmeldt sig sommerfesten senest søndag den 24. september. Dørene til forsamlingshuset åbnes kl. 17.30 og kl. 18 går fællesspisningen i gang, hvor det også er muligt at købe drikkevarer til rimelige priser i baren. Kl. 21 går koncerten i gang.

Arrangementet sker i samarbejde med Solbjerg Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. Man kan læse mere om projektet Liv i Forsamlingshusene på www.kalundborglif.dk

Del