Festlig koncert med Nordic Singers

Glem alt om koncerter i gammeldags stil med trykte programmer, hvor publikum sidder pænt og stille - for her må der gerne grines, grædes, og ikke mindst, synges med! 

Festlig koncert med Nordic Singers

Kom og vær med, når Liv i Forsamlingshusene åbner dørene i Røsnæs Forsamlingshus til en festlig koncert med sange der spænder fra den klassiske operas tårepersere til ABBA og Queen.

Fredag den 29. september 2023 kl. 19:30-21:30 hos Røsnæs Forsamlingshus, har du mulighed for at opleve Nordic Singers. Nordic Singers er en gruppe af 4-5 professionelle operasangere fra det Kgl. Teater. Sammen med deres pianist underholder de med koncerter/shows med et stort og alsidigt repertoire, som spænder lige fra den klassiske operas største tårepersere til ABBA og Queen!

Glem alt om koncerter i gammeldags stil med trykte programmer, hvor publikum sidder pænt og stille - for her må der gerne grines, grædes, og ikke mindst, synges med! Programmet bliver præsenteret undervejs i let og underholdende stil, ja, man kan vel nærmest sige at vi nærmer os Stand Up genren, så her kommer man ikke til at kede sig!

De elsker selvsagt at synge opera, og leverer passioneret og på højt niveau arier, duetter og ensembler fra kendte og elskede operaer som Butterfly, Carmen og Tosca. Men de brænder også for at vise deres musikalske talenter indenfor andre musikgenrer, med alt fra musical, operette, viser og sange, til pop og rock, som bl.a. bindes sammen i festlige og overraskende potpourrier med masser af flot ensemblesang.

Lyder det som en koncert du kunne tænke dig at opleve, så skal billetterne købes senest den 27. september 2023, og de kan købes via Place2book på følgende link https://www.place2book.com/da/sw2/sales/npsn1vq7pf eller hos Vores Brugs i Ulstrup på Røsnæs.

Aftenens arrangement sker i samarbejde med Røsnæs Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene.

Del