Festlig, forrygende og fabelagtig festival

Hele dagen vil være proppet med underholdning og aktiviteter for alle børn og unge i alderen fra tre år til 18 år.

Festlig, forrygende og fabelagtig festival Sidste års succes med en børne- og ungefestival, gentages nu på lørdag. Arkivfoto: Jens Nielsen

Sol, 22 grader, god musik, masser af sjove aktiviteter og dejlig mad suppleret med snacks og guf. Det er opskriften på Børne- og Unge-festivalen som løber af stablen lørdag i Kalundborg.

Det er UngKalundborg, der for andet år i træk er værter for festivalen. Efter sidste års succes er festivalen stærkt på vej til at blive en fast tradition.

Festivalen finder sted i og omkring UngKalundborgs nye imponerende cirkustelt på Skovbrynet 51. Der vil være åbent fra klokken 10.00 til klokken 20.00. Der er gratis entré og alle aktiviteter er også gratis. Dog skal man selv betale for mad og drikke i boderne.

Hele dagen vil være proppet med underholdning og aktiviteter for alle børn og unge i alderen fra tre år til 18 år. Først på dagen vil aktiviteterne været målrettet de mindste børn, og efterhånden som dage skrider frem vil være mere for de unge.

For de mindste vil der være oplevelser som hoppeborg, ansigtsmaling, sang og bevægelse med Nana og Sune og show med cirkusskolen Cirkus Ol’Laiski.

Senere vil der være musik med live-optræden med bands og DJ. Desuden bliver de unge også tilbudt undervisning i skateboard, rulleskøjter og løbehjul.

”Det er vigtigt for os være med til at skabe aktiviteter for børn og unge i Kalundborg Kommune. Vores ønske er, at de unge i Kalundborg kommune har noget motiverende og udviklende at lave i deres fritid! Netop derfor er det fantastisk at være en del af vores årlige børne- og ungefestival i Kalundborg,” siger Kasper Greve Sørensen, leder af UngKalundborg.

Selvom det er ungdomsskolen, der er vært for festivalen, så er den arrangeret i samarbejde med Integrationsrådet, Tryghed og Trivsel, Y-Camp og Kvindenetværk i Kalundborg. Der er givet økonomisk støtte til festivalen fra Liv i Kalundborg-puljen, Integrationsrådet og Bevæg dig for livet.

Hele programmet kan ses på UngKalundborgs hjemmeside: https://www.ungkalundborg.dk/SubjectClass/6162ab0ea9bb4a6d93da5c41fd6a3107

Del