Festival: De første fem navne er klar

Styregruppen bag den populære festival på Gisseløre meddeler, at de kommer med den største musikpakke i festivalens historie. Hele 35 koncerter bydes der på.

Festival: De første fem navne er klar
Kalundborg Rock’er kan nu røbe, at der vil være 35 koncerter på to scener fordelt over tre dage til sommerens festival. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Rock’er udvider igen i år. Der er stadig to scener, men nu over tre dage. Men derudover meddeler styregruppen bag den populære festival på Gisseløre, at de kommer med den største musikpakke i festivalens historie.

Kalundborg Rock’er kan nu røbe, at der vil være 35 koncerter på to scener fordelt over tre dage til sommerens festival ved vandet i Kalundborg til august.

Vi glæder os så meget til det bliver sommer og til, at vi kan komme igen med årets festival i Kalundborg. Musikken er som altid meget bred, og vi har igen i år et bredt udvalg, som trækker børn, unge, forældre samt bedsteforældre. Altså en rigtig familie-festival,” siger Presse- og afviklingsansvarlig Johnny Elmelund.

Festivalen løber over torsdag, fredag og lørdag den 8., 9. og 10 august, og der vil Gisseløre igen sprudle af fest, farver og musik. Over den næste måned vil styregruppen bag festivalen fortælle, hvilke navne, der kommer til Kalundborg Rock’er 2024.  

De første fem navne er dog klar, og der er tale om Svea S, Branco, Michelle Birkballe, Nikolaj & Piloterne samt Magtens Korridorer.

Mange har allerede købt billet til sommerens festival, men har man endnu ikke billet, kan man stadig nå at sikre sig en på www.billetsalg.dk eller man kan købe den i Punkt 1 i Kalundborg. Prisen stiger dog den 1. april 2024.

Del