Festen er sparket i gang

Publikum, som har sikret sig en af de 4000 billetter som er til salg til dette års Kalundborg Rock’er, er lige så stille ved at fylde festivalpladsen på Gisseløre.

Festen er sparket i gang
Lars DK, som er født og opvokset i Kalundborg, åbnede dette års Kalundborg Rock’er sammen med sit band præcis da klokken var 11.00. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Rock’er 2022 er i gang og mange er allerede mødt op på festivalpladsen på Gisseløre.

Lars DK, som er født og opvokset i Kalundborg, åbnede dette års Kalundborg Rock’er sammen med sit band præcis da klokken var 11.00.

Festivalpladsen på Gisseløre allerede godt fyldt med de publikummer, som har sikret sig en af de 4000 billetter der er sat til salg.

Publikum, som har sikret sig en af de 4000 billetter som er til salg til dette års Kalundborg Rock’er, er lige så stille ved at fylde festivalpladsen på Gisseløre og ved indgangen er der en lille kø for at få byttet billetten til et armbånd.

Drik rigeligt med vand

Metrologerne lover helt op til 30 graders varme og stort set vindstille, derfor var opfordringen fra Henrik Andersen, konferencier til Kalundborg Rock’er, da også, drik rigeligt med vand

Del