Fest på plejecenter for Corona-midler

Af Jens Nielsen

Der var feststemning på Plejecentret Enggården i Ubby torsdag. Der var både øl i glassene, musik, og store madpandekager på tallerkenen.

”Vi har fået nogle midler fra politikerne, såkaldte sommeraktivitetsmidler, i forbindelse med corona, så i dag er her fest, hvor vi har fået en pandekagevogn til at komme og lave pandekager til beboerne og der er musik ved Thopper, og selv om det kun er torsdag, så har fredagsbaren også åben,” fortæller gruppeleder på Plejecenter Enggården, Marie Krogh Matthiesen.

I pandekagevognen ’Tutten’ var der travlhed med at lave varme pandekager med henholdsvis kylling eller oksekød, mens personelaet løb frem og tilbage med tallerkner med pandekager til beboerne, som var samlet tre forskellige steder på plejecentret.

Efter den varme ret var der også mulighed for hjemmelavet is til dessert.

Marie Krogh Matthiesen fortæller, at der også arbejdes med en biograftur i Kino Den Blå Engel, det er et ønske fra beboerne og i løbet af efteråret kommer Richard Ragnvald forbi og underholder. En bustur til Korsør er også på programmet senere på året og det er bestemt, at menuen til både høstfesten og nytårsfesten bliver leveret udefra.

Del