Fejrer 100-års fødselsdag på fredag

Fejrer 100-års fødselsdag på fredag Niels og Rasmus Kæmpe inviterer til fælles 100-års fødselsdag på fredag. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Enghavens Entreprenør og Kloakmester i Vinde Helsinge inviterer til 100-års fødselsdag fredag d. 22. oktober.

Sidste år fyldte Niels Kæmpe, indehaver af Enghavens Entreprenør og Kloakmester, 70 år, samtidig blev sønnen Rasmus Kæmpe 30 år.

Grundet corona kunne det ikke fejres, men det kan det nu, så derfor inviteres der til Åbent Hus i anledning af den fælles 100-års fødselsdag, nu på fredag d. 22. oktober mellem kl. 15-18 hvor der bydes på mad og drikke og hyggeligt samvær.

Niels Kæmpe startede Enghavens Entreprenør og Kloakmester tilbage i 1993 og har siden haft travlt med opgaver, mest for hr. og fru Jensen.

Kunderne der arbejdes for, er stort set alle fra lokalområdet Høng, Gørlev og med en enkelt afstikker til Kalundborg og Slagelse ind i mellem.

Generationsskifte

Efter at have rundet de 70 år nærmer Niels Kæmpe sig lige så stille pensionsalderen, men der er sørget for at Enghavens Entreprenør og Kloakmester kan fortsætte, sønnen, Rasmus Kæmpe er ved at blive kørt i stilling til at overtage virksomheden, han har allerede kloakmestereksamen på plads.

”Hvis det går efter planen, så har Rasmus overtaget forretningen når vi kommer frem til juli næste år,” fortæller Niels Kæmpe, som sammen med Rasmus glæder sig til at se kunder, venner af huset, leverandører og samarbejdspartnere til Åbent Hus på fredag.

Del