Fed by - Fede priser - Fede biler og Fede Finn og Funny Boyz

Der bliver fest i Kalundborg på fredag med masser af fede biler og livemusik

Fed by - Fede priser - Fede biler og Fede Finn og Funny Boyz Der bliver masser af liv i gaden på fredag med både fede biler og livemusik. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der bliver fest i Kalundborg fredag d. 1. oktober. Alle byens forretninger har åbent til kl. 21, der kommer en lang række af fede biler i Kordilgade, og så optræder Fede Finn Funny Boyz med hele fem koncerter rundt om i byen.

Fed by, Fede priser, Fede biler og Fede Finn og Funny Boyz. Det er programmet for fredag d. 1. oktober, når Vores Kalundborg inviterer til Aften Åbent i byens forretninger med masser af gode tilbud helt frem til klokken 21.

Ud over de mange gode tilbud bliver der også masser af liv i gaden, når omkring 100 fede biler parkerer fra Øen og hele vejen gennem Kordilgade, så alle der har lyst kan komme forbi og sparke dæk og få en bilsnak med ejerne.

Bilerne, som er både amerikanerbiler, veteranbiler og andre spændende køretøjer, starter fra havneparken kl. 17.30. Derefter kører de gennem Kordilgade, og tager en æresrunde i byen, for derefter igen at køre gennem Kordilgade for at parkere.

Musik i gaden

Fem gange i løbet af dagen og aftenen vil Fede Finn & Funny Boyz underholde fem forskellige steder i byen, første gang kl. 16 på Stejlhøj.

Klokken 17 er Fede Finn & Funny Boyz klar på Nytorv og en time senere på Solskinspladsen.

Klokken 19 spiller Fede Finn & Funny Boyz ved Skoringen og Swärds Guldsmedie, mens det klokken 20.30 er ude foran Kontoret, at bandet spiller sin sidste koncert.

Så er du til hits som Kærligheden brænder og Volvo B18-210, så er det afsted fredag.

Vores Kalundborg håber, at rigtigt mange vil støtte op om arrangementet og skabe masser af liv i gaderne i Kalundborg.

Del