Farverige fugle på planteskolen

De mange fugle blander sig på smukkeste vis med blomster og planter.

Farverige fugle på planteskolen
Høng planteskole inviterer til stor fugleudstilling mellem planter og blomster i den kommende weekend. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Høng planteskole inviterer til stor fugleudstilling mellem planter og blomster i den kommende weekend, der også markerer, at efterårsferien begynder for mange mennesker.

Medlemmer fra Vestsjællands Fugleforening rykker ind med en stor udstilling på Høng Planteskole i den kommende weekend. De mange fugle blander sig på smukkeste vis med blomster og planter, og sammen skabes der en helt anderledes oplevelse for dem, der kigger forbi planteskolen i weekenden.

Kom forbi og hyg jer

Til fugleudstillingen vil der også være gode tilbud på flere forskellige planter, og skulle sulten melde sig, er der mulighed for at få stillet den i cafeteriet, der blandt andet byder på varme pølser samt øl og vand. Ligeledes er der er kaffe og kage at købe. For de spillelystne er tombolaen også klar.

”Jeg kan godt selv lide fugle, men det er da også i høj grad for, at der sker lidt herude. Vi er jo i en tid, hvor der ikke er så mange mennesker på planteskoler, så det er hyggeligt. Børnene har efterårsferie, og vil måske også synes, at det er hyggeligt. Jeg kører 20 pct. på alt de to dage, men man er meget velkommen til at komme forbi, uden at købe noget, bare for hyggens skyld,” siger Kristian Olsen, indehaver af Høng Planteskole.

En af de største udstillinger

Udstillingen er en af de største på Sjælland udenfor Københavnsområdet. Der vil være en masse fugle inden for kategorierne parakitter, papegøjer og småfugle. Begge dage er der åbent fra klokken 9.30 til 16, og der er gratis adgang.

”Vi har faktisk 60 forskelige stande i år, så det er faktisk lidt større end sidste år,” fortæller Kristian Olsen.

Del