Farvel til undervisning - goddag til eksamensforberedelse

Eleverne i 10. klasse på Allikelund Gymnasium har vinket farvel til undervisningen, og er nu i gang med at forberede sig til eksamenerne.

Farvel til undervisning - goddag til eksamensforberedelse
Onsdag kunne 10. klasse på Allikelund Gymnasium endelig vinke farvel til undervisningen.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Eleverne i 10. klasse har det sidste stykke tid gået og talt ned til sidste skoledag, og onsdag kunne de så endelig vinke farvel til undervisningen, og sige goddag til en travl tid med forberedelse til eksamenerne. Inden da stod dagen dog på fejring med pænt tøj, håret sat og festligt humør.

Eleverne begyndte dagen med at spise sammen i både fællesarealet og nogle i klasserne. Skolen gav chokoladecroissanter og juice til alle. Herefter hyggede de unge sig, inden der var underholdning i salen med Kahoot-quiz og præmier. Derefter holdt rektor Karen Marie Bach Christensen en lille tale.

"Kære alle – I ønskes en rigtig god sidste skoledag. Vi har været rigtig glade for at have jer her på Allikelund. I har været mega seje til at hænge i med det faglige i dansk, engelsk og matematik. Og I har været mega seje til at deltage i alle mulige aktiviteter, festerne, og gode til at slide på sofaerne og spise bolsjer i administrationen og hos mig.  Vi glæder os over at se, hvordan I er blevet mere voksne i løbet af det år, I har været her hos os. I ønskes alle en rigtig god sidste skoledag," sagde hun.

Herefter blev der talt lidt om de sidste praktiske ting, og der blev givet et par gode råd med på vejen: Brug din læseferie til at blive klar til eksamen. Du skal øve dig – og fremlægge for andre. Kom i god tid,” var nogle af rådene til eleverne.

Del