Får en drøm opfyldt

For anden gang i denne sæson stiller Kenneth Madsen fra Glad Sport i Kalundborg til start i et tysk mesterskabsrally i sin Citroën C3 Rally2.

Får en drøm opfyldt
Kenneth Madsen stiller i weekenden op i det krævende tyske Rallye Mittelrhein (foto: Allan Post Christiansen).

Af Jens Nielsen

Efter at have oplevet løbet som tilskuer deltager Kenneth Madsen fra Glad Sport i Kalundborg i weekenden i Rallye Mittelrhein, der byder på nogle af Tysklands mest krævende hastighedsprøver.

For anden gang i denne sæson stiller Kenneth Madsen fra Glad Sport i Kalundborg til start i et tysk mesterskabsrally i sin Citroën C3 Rally2. Efter at det i foråret gjaldt Rallye Erzgebirge er det nu Rallye Mittelrhein, som er på programmet. Rallyet byder bl.a. på en række krævende hastighedsprøver i vinmarkerne ved Rhinen og Mosel.

”Jeg har endnu ikke selv været nede at køre i vinmarkerne, men jeg har nogle gange være dernede til løb i området,” fortæller Kenneth Madsen. ”Senest sidste år for at skrue, da Jacob og Line deltog i løbet (Det andet hold i Glad Sport). Jeg var med ude at køre på et par hastighedsprøver, og så blev jeg enig med mig selv, Det skal jeg prøve.”

Det bliver dog ikke Kenneth Madsens faste co-driver, Mette Felthaus som skal sidde ved siden af ham. Det bliver i stedet den tidligere Danmarksmester Ditte Kammersgaard (København).

”I Glad Sport står jeg altid for at booke vores overnatninger til sæsonen, og det gjorde jeg den 2. januar. Da Mette fik datoerne, sagde hun Det løb har vi da ikke snakket om. Kan vi ikke finde et andet, for jeg skal til udlandet med mit firma?” fortæller Kenneth Madsen. ”Mit svar var kort Nej, jeg skal bare prøve at køre det.

Ved Rallye Erzgebirge tidligere på året kørte Kenneth Madsen/Mette Felthaus sig til en tredjeplads.

”Selv om det gik godt i Rallye Erzgebirge, er dette her et helt andet løb,” siger Kenneth Madsen. ”Der er hele 23 mandskaber i Rally2-klassen, og mange af dem har kørt løbet før. Jeg tror, at man skal give voldsomt meget gas, hvis man skal i top-8. Samtidig har jeg også en ny andenkører og i weekenden efter skal vi køre tredje afdeling af Dansk Super Rally. Det kommer nok også til at spille ind.”

Del