Fandt oversavet jagtgevær under ransagning

Fandt oversavet jagtgevær under ransagning

Af Jens Nielsen

Betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi ransagede torsdag en bopæl i Kalundborg, tilhørende en 47-årig mand. Under ransagningen fandt betjentene et oversavet jagtgevær. 

Torsdag formiddag blev en 47-årig mand fra Kalundborg anholdt, da politiet på hans bopæl i forbindelse med en ransagning havde fundet ham i besiddelse af et oversavet jagtgevær og lidt tilhørende ammunition til våbnet. Det ulovlige våben og ammunitionen blev beslaglagt som bevis i sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Retten i Holbæk havde forinden ransagningen hos den 47-årige givet politiet tilladelse til ransagning ud fra tidligere modtagne oplysninger om, at manden kunne være i besiddelse af ulovlige genstande og derfor mistænkes for overtrædelse af våbenlovgivningen.Den 47-årige blev afhøringen sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om ulovlig våbenbesiddelse. Efter afhøringen og den foretagne efterforskning vurderede politiet og anklagemyndigheden efter en nøje granskning af de fremkomne oplysninger i sagen, at den 47-årige skulle løslades uden fremstilling i et grundlovsforhør i retten. Han er således fortsat sigtet i våbenlovssagen, hvor han senere vil blive draget strafferetligt til ansvar.

Del