Færdselsuheld i udskældt kryds

Færdselsuheld i udskældt kryds Mandag sidst på eftermiddagen kl. 16.46 skete der et sammenstød i krydset Slagelse Landevej – Dyssevej, idet to biler var impliceret i et uheld. Foto: Jokum Tord Larsen

Af Jens Nielsen - Foto: Jokum Tord Larsen

Gennem årene er der sket rigtigt mange færdselsuheld i krydset Slagelse Landevej – Dyssevej, og mandag sidst på eftermiddagen var den så gal igen. To biler kørte sammen i krydset, men ingen er tilsyneladende kommet til skade.

Mandag sidst på eftermiddagen kl. 16.46 skete der et sammenstød i krydset Slagelse Landevej – Dyssevej, idet to biler var impliceret i et uheld. Det viste sig, at ingen af parterne var kommet til skade til trods for, at det ene køretøj var væltet om på siden, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

En 37-årig mand fra Årup kørte i en varebil ad Slagelse Landevej mod syd, da han i krydset ved Dyssevej stødte sammen med en personbil ført af en 32-årig kvinde fra Kalundborg.

Hun var kørt ad Dyssevej mod vest og videre ud i krydset, så hun ramte den 37-åriges varebil på venstre side, så den væltede om på siden og kurede ca. 15 meter hen ad vejen.

Vestsjællands Brandvæsen blev sendt til stedet for at rydde op og kl. ca. 18.25 var krydset blevet ryddet, så trafikken kunne normaliseres.

Politiet har optaget rapport om uheldet ud fra en mistanke om, at en overtrædelse af færdselslovens vigepligts bestemmelser kan være årsagen til ulykken.

Del