Få hjælp til din jobsøgning

En ny digital platform giver alle kommunens borgere gratis adgang til hjælp, der kan forbedre CV, ansøgning og selve jobsøgningen.

Få hjælp til din jobsøgning En ny digital platform giver alle kommunens borgere gratis adgang til hjælp, der kan forbedre CV, ansøgning og selve jobsøgningen. Arkivfoto: Jens Nielsen

kontakt@tv-kalundborg.dk

En ny digital platform giver alle kommunens borgere gratis adgang til hjælp, der kan forbedre CV, ansøgning og selve jobsøgningen. Hvis man skal have gang i sin karriere, vil videre fra sit nuværende job eller vil blive mere afklaret omkring sine kompetencer, er Jobcenter Kalundborg klar til at hjælpe.

Vil man være en af de 800.000 danskere, der hvert år skifter job, er der professionel hjælp at hente i Kalundborg Kommunes jobcenter - også selv om man ikke er ledig. Som en af de første kommuner, åbner Kalundborg Kommune nu dørene og tilbyder hjælp til de borgere, der ikke har et forløb i Jobcentret, endnu mere støtte til deres jobsøgning.

”Jobcenter Kalundborg har indgået aftale med Candeno ApS, der leverer professionel, digital hjælp til jobsøgning til alle borgere i kommunen. Aftalen giver borgere en hurtig og fleksibel hjælp, og hjælper til, at virksomheder får bedre ansøgninger, hvor det er lettere at se, hvad ansøgeren kan,” fortæller arbejdsmarkedschef Lasse Bjerregaard og fortsætter: ”Vi hjælper allerede virksomheder i Kalundborg Kommune, både med at finde deres næste, gode medarbejdere, med rådgivning om reduktion af sygefravær og meget andet. Nu kan vi give alle borgere i Kalundborg Kommune endnu bedre hjælp til udvikling af deres arbejdsliv og derved også i endnu større omfang understøtte virksomhedernes behov for kvalificeret arbejdskraft.”

Tilbuddet gælder for alle kommunens borgere og bliver en grundpille i Jobcenter Kalundborgs arbejde i de kommende år. Jobcentret kommer til at arbejde med, hvordan digitale tilbud kan understøtte den personlige råd og vejledning.
 ”Vi tror, at mange vil opleve, at de kan forbedre blandt andet deres CV ved at benytte platformen,” lyder vurderingen fra Lasse Bjerregaard.

Ungeindsatsen får også et boost

Kalundborg Kommune har for mange unge uden en erhvervskompetencegivende uddannelse. Derfor har det også været vigtigt for Jobcenter Kalundborg, at den nye digitale platform også har et univers, der er målrettet arbejdet med at løfte ungeindsatsen.

”For nogle unge er den direkte vej igennem uddannelsessystemet ikke den bedste vej.
I stedet kan et job i en periode gøre at den unge finder motivationen og lysten til netop deres drømmeuddannelse. Der er i den digitale løsning udviklet et ungeunivers der gør det nemt for unge både at få hjælp til at tænke uddannelse og til at skrive et CV til de jobs, som kan være vejen videre. Det er et stærkt supplement til den indsats til de unge, som Kalundborg Kommune allerede leverer,”
siger Lasse Bjerregaard.

Vil man gerne have gratis adgang til platformen, skal man blot skrive en E-mail til Jobsogning@kalundborg.dk. Så bliver man oprettet på platformen, og kan begynde arbejdet med at forbedre sin jobsøgning. Hjælp til at bruge Candeno er indbygget på platformen.

Del