Få hjælp til at gøre dine drømme til virkelighed

Tre lokale iværksættere, som vil fortælle om, hvordan de gjorde deres drøm til virkelighed og skabte hver deres virksomhed.

Få hjælp til at gøre dine drømme til virkelighed Otto Aagaard fra Erhvervsrådet har sammensat et program, hvor du får alle tiders mulighed for at blive inspireret, lave aftaler om vejledning og komme videre med at realisere drømmen. Foto: Privat

Af Jens Nielsen

Går du med en drøm om at starte selvstændig virksomhed eller har du en god ide, du gerne vil gøre til virkelighed, så er Kalundborgegnens Erhvervsråd klar til at hjælpe dig.

Går du med drømmen om at starte din egen virksomhed, men lige mangler de sidste informationer om hvordan du kommer i gang, så er Kalundborgegnens Erhvervsråd klar til at hjælpe, og tilbyder nu nye iværksættere, at de helt gratis kan deltage i en Rådgivercafé for iværksættere den 3. februar kl. 16.00 – 18.00.

Otto Aagaard fra Erhvervsrådet har sammensat et program, hvor du får alle tiders mulighed for at blive inspireret, lave aftaler om vejledning og komme videre med at realisere drømmen.

Programmet:

  • Oplæg ved Maria Gjedsted fra MOMO Graphic Design, Oliver Kondrup fra LabCut og Christina Østergaard Østergaard Event - tre dygtige lokale iværksættere, som vil fortælle om, hvordan de gjorde deres drøm til virkelighed og skabte hver deres virksomhed.
  • Workshop, hvor du bliver inspireret til, hvordan du kan arbejde med at videreudvikle din gode idé.
  • Speeddating med en bankrådgiver, en advokat og en revisor, hvor du kan aftale et personligt møde, der handler om netop din drøm.
  • Erhvervsrådets konsulenter er naturligvis også til din rådighed og hjælper dig med at gøre din drøm om at blive selvstændig til virkelighed

Tilmelding

Det eneste du skal gøre, er at gå ind og tilmelde dig på hjemmesiden;

Kalundborgerhverv.dk/arrangementer og åbne: "Rådgivercafé med succeser og eksperter" og tilmelde dig.

Du kan også ringe til ERhvervsrådets kontor på 59 55 00 55.

Arrangementet er gratis.

Erhvervsrådet er sat i verden for at hjælpe iværksættere i gang

Kalundborgegnens Erhvervsråd har mange opgaver og deriblandt at hjælpe iværksættere med deres drøm om at blive selvstændige. Vejledningen er gratis og man kan, helt uden beregning, deltage i forskellige netværk, fx Netværket for Minivirksomheder og Iværksættere, de første seks måneder, man er medlem. Det er ikke alle spørgsmål rådgiverne kan svare på, men der findes et stort netværk af lokale eksperter, som der kan formidles kontakt til.

Fakta:

Hvem: Kalundborgegnens Erhvervsråd

Hvad: Rådgivercafé for iværksættere med iværksættere

Hvor: Bredgade 44, 4400 Kalundborg (ovenpå Føtex)

Hvornår: den 3. februar kl. 16.00 – 18.00

Del