Få en tur i havkajak ved smukke Røsnæs

Privatfoto: Clyde Liisborg Johnsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Danmark Padler er en landsdækkende event fra den 4.-12. september, hvor klubber, padlefællesskaber, instruktører og kommercielle udbydere sætter spot på padleaktiviteter på vandet. I Nyby Havn kan man således komme fordi og prøve at sejle havkajak lørdag den 11. september.

Hele formålet er, at vise danskerne, hvorfor kajak, SUP og kano er en idræt, som mange elsker at dyrke og samtidig sætte spot på de skønne fællesskaber rundt i hele Danmark – både i og uden for klubberne. Så når 'Danmark Padler' rammer Røsnæs, kan man prøve en tur i en havkajak.

Alle kan komme ud og prøve en tur på vandet. Røsnæs Havkajakklub stiller udstyr og instruktører til rådighed på dagen, så sikkerheden er i top. Arrangementet foregår lørdag den 11. september klokken 10-14 ved Det Maritime Aktivitetshus på Nyby Havn på Røsnæs. Tilmelding foregår via arrangementet på DGI's hjemmeside under 'Danmark Padler', men man kan også kigge uanmeldt forbi. Man skal huske skiftetøj.

’Danmark Padler’ arrangeres af Bevæg dig for livet - kano og kajak, som er et samarbejde mellem DGI, DIF og Dansk Kano og Kajak Forbund.

Del